Wednesday, July 28, 2010

Shimmery. Fenyesseg.

                                          


                                              Shimmery!





Time to celebrate! This one is a mother of the groom dress. Beautifully shimmering fabric, and changes the color with every move.






                                         Fenyesseg!    



Elerkezett az ido az unneplesre! Ez egy volegenyes anyuka ruhaja. Gyonyoruen fenylo anyag, es minden mozdulatnal valtoztatja a szinet.




        


21 comments:

Aledi said...

Hú, ez igen! Gyönyörű, és érdekes meghatározhatatlan színe van.

vadcic said...

Ez megint az a kategória amitől kész vagyok!
Pazar!Egyszerű,visszafogott de mégis úrnői!

Ledorka said...

Mesés. :) Ez tényleg fenséges, királynői. :)

Nóra said...

Gyönyörű anyuka lesz benne! Mesés.

sesame said...

Szerintem te direkt fájdítani akarod a szívem! :) Ez a ruha is nagyon szép!

Kathy said...

Tenyleg nagyon buszken viselte es csodalatosan nezett ki benne! Koszi lanyok!
Sesame! Nem is..... na jo csak egy kicsit! :))))

Tiffanylda said...

Hát, ez annyira szép, hogy nekem már teátrális, el se tudnám képzelni benne magam, csak színpadon! Ha gyönyörű és tehetséges színésznő lennék!:))) Még jó, hogy nem mindenki így gondolkodik, mint én, igaz?:)
Csoda! Gratulálok!

Erika said...

Húú! Ez valami csodálatos. Ha fehér szín lenne, akkor még menyasszonyi ruhának is mesés lenne.

Csipkerózsika said...

Aszem a vőlegény anyukája utálja a leendő menyét..:):)Őneki vaj ezután milyen lesz ruhája?Te készítetted,vagy át alakítottad?:)
Üdv Szilvia

Kathy said...

Huha, nem is gondoltam hogy ennyire fog tetszeni mindenkinek! Azt meg elfelejtettem irni, hogy raadasul az anyag meg suhogos is! Nem lehet benne csak ugy elosonni a fal mellett! :))

Szilvia!
Hiszed vagy nem, de tenyleg kitalaltad! Nem kimondottan kedveli az uj menyet! Igen ezt en keszitettem.
Koszi hogy jottel, udvozollek!

Vera Násfa said...

Káprázatos ruhákat készítesz! Folyamatosan csak ismételni tudom magam. Mg az államat szedegetni a földről!
Meg nagyon inspiráló is vagy! Látva ezeket a gyönyörűségeket, arra gondolok, na ehhez, milyen kiegészítőt lehetne viselni? Bár igen sok darabodhoz nem is kell...

Kathy said...

Vera Nesfa!
Nekem meg a kalocsai nyaklancod a gyonyoru, biztos rengeteg idobe tellett megcsavargatnod azt! Olyan szepet meg nem lattam!

Csipkerózsika said...

Kedves Kathy!
Köszönöm üdvözlést,már egy ideje olvasgatlak,csak a lusta írók táborába tartozom..:)Hát,nem volt nehéz kitalálni,ennyire túlöltözni menyasszonyt..:)gd Gratulálok,én 4 évig dolgoztam esküvői szalonba,de nagyon elgondolkodnék ,hogy beválaljak egy ilyen ruhát..:)Mennyi munkaórádba került?Mert amilyen gyorsan teszed fel képeket,én max egy átalakítással végeznék..:)
További jó munkát:Üdv Szilvia

Kathy said...

Szilvia!
Nagyon szeretek kulonleges dolgokon dolgozni, az egyhangusag mindig az ellensegem volt!:)) Szerintem osszesen olyan 25-30 oram van benne a varrasban.
De ha lattad volna a menyasszonyi ruhat, az aztan igazi "gazdag" ruha volt! Tiszta csipke, es mindenhol fodrok. Azt csak kepen lattam, de ugy is gyonyoru volt! A koszoruslanyi ruhakon is dolgoztam, az meg a kek rakott ruha ez elott a bejegyzes elott!

Mosolyrend Évi :) said...

De szép!

Csipkerózsika said...

Egyetértek,az egyhangúság megöli a kreativitást.Nálatok lehet venni kész díszített rátett csipkét,vagy ,hogy oldod meg díszítést?Gondolom milyen szép lehetett menyasszonyi ruha..:)Jah láttam régebbi bejegyzésbe uszály felcsatolást,nagyon szépen megoldottad,mi is hasonló képen szoktuk kivitelezni..:)Néztem koszorúslány ruhát,eszméletlen jó szabása van ,szeretem az ilyen megoldásokat..:)Tényleg,egyedül dolgozol,vagy van segítséged?
Üdv Szilvia

Kathy said...

Szilvia!
Keszen lehet venni a ratetes csipke diszeket, de szoktam egyedit is kesziteni ha nagyon akarja valaki.
Ti az uszalyokat mivel szoktatok felkapcsolni? Kivul, vagy belul?
Tobbnyire egyedul dolgozom, nagyon ritkan hivok segitseget, azt is csak akkor ha talalok! Magasak a kovetelmenyeim. Allando jo kuncsaftjaim vannak, mar nem is fogadok ujakat, eleg ami van, neha sok is. Raadasul keszitek lakberendezessel is meg karpitozassal is. Azokat is en csinalom, de csak a lassu szezonban amikor nincs olyan sok ruha varras.

Csipkerózsika said...

Itt nálunk nem nagyon lehet szép csipkét kapni,legalább is a környéken..Befelé kapcsoljuk mi is fel,így szebb szerintem,vagy erős patentot használunk,vagy gombolás,a középső résznél pedig ahol a legnehezebb pluszba szoktunk varrni szalagot,hogy meg is lehessen kötni,így nincsen kellemetlen meglepetés..:)Ismerős,az ember nehezen adja ki kezéből munkát,mivel mi biztosan sokkal jobban,szebben megtudjuk csinálni..:):)Akkor több lábon állsz,az nagyon fontos a mai világban..:)Otthon dolgozol,vagy van műhelyed?:)

Kathy said...

Szilviz!

Igen teljesen igazad van, nalunk szebben senki nem tudja azt megcsinalni!:)))))))))) Majdnem mindig ........:))) az a tokeletes amit en csinalok! :)))
Muhelyem van a haz mogott a pinceben teljesen kulonallo resz, kb 40 negyzetmeter. Kulon oltozo, raktar, fogado es munkater van benne.
Tenyleg egyszer ezt is bemutathatnam egy kep egy nap. Na mit gondolsz?

Csipkerózsika said...

Nagyon jó ötlet,biztos sokan kíváncsiak lennének rá,hogy hol dolgozol,születnek ezek a szép ruhák,így talán még ember közelibb az egész..:)

Csipkerózsika said...

Hát mekkora meglepetés ért,és ezt neked köszönhetem,az ELSŐ olvasóm..:)nagyon aranyos vagy..:)bár még nagyon nincs mit olvasni,de igyekezni fogok..:)2 hónapja van egyáltalán számgépem,így még sok technikai akadályba is ütközöm..:)gdg