Tuesday, March 9, 2010

Mother of the bride. Menyasszonyos anyukak.

                                                                                   Mother of the bride.

When the kids decide to get married, the moms usually ask someone's help picking out a dress to wear to the wedding. There is so much to choose from. If you are not careful you can end up with a disaster. Your best bet is to choose a dress with a neutral color, so you will not clash with the rest of the wedding party.
This silver dress is a great choice. You will receive lots of compliments and dazzling smiles from everyone when you are see in it for the first time on that wonderful wedding day.                       Menyasszonyos anyukak.  

 Mikor a gyerekek ugy dontenek, hogy meghazasodnak,
az anyukak olyankor segitseget kernek valakitol  hogy megtalaljak a megfelelo ruhat az eskuvore. Rengeteg minden kozott lehet valogatni. De ha nem vigyazol, katasztrofalis hibat kovethetsz el. Ha viszont  natur szint valasztassz, az mindenkeppen harmonizalni fog a koszoruslanyok ruhaival, es nem okoz problemat.
Ez az esust ruha egy nagyszeru lehetoseg. Sok dicseretet, es csodas mosolygos arcokat fogsz latni, mikor eloszor megpillantanak benne azon a gyonyoru eskuvoi napon.
2 comments:

Anonymous said...

Ez nagyon vagyán és csini!
Nekem bejön! :)

Kathy said...

Koszi Andrea!