Sunday, March 7, 2010

Big print. Nagy mintak.

                           Big print!

 I always loved  big prints on  fabric.
Maybe because I am a short person, and can't really wear them. But I try from time to time anyway! :))  This dress is a perfect example of the perfect solution by alternating solids and prints. Maybe we can layer the designs. We can create a look to hide imperfections of the body with the prints, and add some motives to the dress with the solids. For added interest  and charm use a few bows,  ties or special treatment to catch the eyes. Give  unrelated pieces the look of a matching set what gives the dress the needed dimension and warmth.



   
        Nagy mintak.

Mindig is szerettem a nagy mintas anyagokat. Talan azert mert alacsony novesu vagyok, es nem igazan all jol rajtam, de azert idorol idore  probalkozom vele.:))  Ez a ruha egy igazan jo pelda arra, hogy hogyan  hasznajuk egymas mellett  mintas es az egyszinu anyagot. Talan ha retegesen visszuk fel a tervet, tudunk alkotni egy olyan megoldast, ami el is takarja a nem eppen tetszetos reszeket az alakunkon, es az egyszinuvel viszont ki tudjuk emelni a kedvezo reszeket. Erdekesseget tudunk adni, egy csokorral, egy ovvel, vagy valami kulonlegesseggel ami megfogja a szemet.  Igy ezekbol az anyagokbol egy igazi szep egyuttest  tudsz osszehozni, es megis nagyszabasu melegseggel latja el a ruhat.

5 comments:

Lisa said...

Now this is the dress I want, even if prints do not want me:-)

Terike said...

Én nem nagyon szeretem a nagy mintás ruhákat. Hát ez viszont nagyon tetszik! Gyönyötű anyag és minta! elfogadnám.

Kathy said...

Lisa! You are soooo cute :)))

Terike! Koszi! :)

Lisa said...

However, I still want that dress :-) That could be a goal of mine...and one I would really drop 50 pounds for :-) I wonder if I could do that by my birthday in June? Anyone have a tape worm I can borrow?

Kathy said...

Lisa!
I am looking all over, but the worms are all taken! :)))