Tuesday, March 16, 2010

Basket weave. Kosar fonat.

               
                Basket weave.


If you want to look your very best it is very critical to choose a dress that flatters you. Start by identifying that you like about your body the best, this is your strength. Ones you choose your favorite body part---shoulder, back, bust, small waist--- you look for the dress that accentuates it.  Keep looking at different silhouettes until you find what you want. This particular style looks good on shorter women, because it gives the illusion of more height.. The basket weave on the front is a real conversational piece. Jewelry should be simple to keep the focus on you in this beautiful dress. A nice pair if heels, and you are set for the evening. I think some head will turn with this one.


                                         
                                                 Kosar fonat
.

Kivalasztani azt a ruhat amelyik elonyos szinben mutat be bennonket,  nagyon fontos. Eloszor is keresd meg azt a test reszedet amelyik szerinted a legszebb ---vallaid, hatad, mellkasod, derekad,---es talald meg azt
a ruhat ami valojaban ki is fogja azt emelni, ez az erosseged. Keresd addig amig megtalalod a megfelelo korvonalat amit szeretnel. Ez a ruha jol all egy alacsonyabb szemelyen is, mert magassagot ad  ez a stilus. A kosar fonat az elejen egy igazi beszelgetesi tema. Ekszert csak egyszerut rakj, mert a fokuszt  magadon szeretned tartani, Egy megfelelo magassarku cipo, es kesz vagy az estere.Azt hiszem lesz egy-ket fej ami megfordul utanad.

7 comments:

Bea said...

Ez meseszép! Nagyon-nagyon tetszik:)))

libi said...

Nagyon szép! Gratulálok hozzá!

Lisa said...

Again, you create some awesome dresses! So beautiful :-)

Lisa

Kathy said...

Bea! Ez nekem is az egyik kedvencem.

Libi! Koszi, de ezt nem en csinaltam, csak alakitottam, mert tul nagy volt. A multkor ossze tevesztettelek valakivel, bocsika.

Lisa! I did not make this dress,just altered it. Thankx anyway, I love this dress to! :))

Lisa said...

I wish I could do any of that :-) I am helpless with sweing. I can replace a button if need be, butt that is it :-)

Lisa

Raindrop said...

Elképesztően gyönyörű színe van.
Az egész ruha különleges, de a színe fogott meg igazán. :)

Terike said...

Nagyon szép.Ügyes tervezés!