Saturday, March 20, 2010

Fast work. Gyors munka.

Fast work.


The store  Chamonix from Rhinebeck called me yesterday, about a girl who's pram is  Saturday, and she needs her dress fixed.  When I arrived there and I saw this dress on her it was to big. Hanging of her chest, it was to long, the  straps are falling of of her shoulders and under the arm was just way to big. I worked my magic :)) and now she is ready for the dance. Her boyfriend is wearing a matching tie, and a brown suit. They will compliment each other just fine.
                                          www.Chamonixbride.com

Gyors munka.

Az uzlet Chamonix, Rhinebeck-bol hivott tegnap, hogy van egy lany naluk akinek kellene egy gyors munka, mert szombaton van az iskolai balja. Mikor odaertem es meglattam rajta a ruhat,  logott mindenhol, raadasul hosszu is volt. De mar mindenutt bevettem, az oldalat, a mellerol  egyszeruen csak lefordult a ruha, a vallait is megroviditettem, na es persze a hosszat is ujra szabtam . Mar keszen van es keszulodhet holnap reggel a balba. A fiunak a nyakkendoje  ilyen mint a lany ruhaja ,es barna oltonyben lesz. Nagyszeruen fognak egyutt kinezni.
                                      
                                                 www.Chamonixbride.com


4 comments:

Lisa said...

I bet she will look lovely in this dress now :-) They ar lucky to have your help, you did a perfect job!

Kathy said...

Lisa!
I think it sounds worst then it is. :)) The dress was way to big for her, and the store is just the friendlyest place to go to.:))

Raindrop said...

Ez igen!
Ez nagyon bejön nekem. :)
Kicsit gésás a mintája...

Kathy said...

Raindrop! Eredetiben meg szebbek a szinek mint a kepen.