Friday, March 12, 2010

Colors. Szinek.

                                               Colors.


Yellow is my all time favorite color. When I was a little girl, we went shopping for an overcoat with my Mom . I saw my dream coat hanging on the rack! In yellow! :))
But of course my Mother would not by it for me, "it get's dirty very fast," she said. So instead she choose a burgundy one for me.. I did not speak to my Mom for a week. :)) When I saw this dress stirred up those long ago memories of my love for that yellow coat.
Colors  can have an affect on every aspect of your day.  This dress has everything from the beautiful big flowers to the over sized sparkling buckle. Everything placed just right to show it of. Everything should fit your personalities. We all want something unique, that fits our personality, and we will go for that extra miles to ensure we find it. This is a relaxed elegant dress with real glamour that highlights the beauty of your body.




                                     Szinek.

A legkedvesebb szinem a sarga volt mindig. Mikor kislany voltam, elmentunk Anyukammal telikabatot vasarolni a szamamra.. Persze beleptunk az uzletbe, es ott logott az orok almaim kabatja az egyik valfan.! Sarga volt!! :))
Anyukam ellenezte, mivel az rogton bepiszkolodik, es inkabb egy bordo szinure esett a valasztasa.  Mondanom sem kell, egy hetig nem beszeltem Anyuhoz.:)) Mikor meglattam ezt a ruhat, egybol eszembe jutott az a tetszetos regi sarga telikabat.
A szinek felvidithatjak mindennapjainkat. Ebben a ruhaban minden figyelembe volt veve. A nagy viragoktol kezdve a hatalmas csillogo csatig, hova essenek a rozsak a ruhan, hogy az jobban ki legyen emelve. Mindenki a sajat egyenisegehez alkalmazkodik. Mindannyian  keressuk az egyedit, es elmegyunk egy kicsit messzebbre, hogy megtalaljuk azt. Ez egy kenyelmesen elegans ruha, igazan bubajos, ami kiemeli a tested szepseget a megfelelo helyeken.

3 comments:

Atkáriné Terike said...

Csoda szép ruha! Tetszik a nosztalgiád!

Kathy said...

Terike! Szokott ilyen lenni ------- nem oda illo dolog, es megis valahogy teljesen bele passzol a kepbe. :))

Bea said...

Ez a ruha csodaszép! A fazonja is igazán tetszik!:)