Saturday, February 20, 2010

Wedding gowns. Menyasszonyi ruhak.

Wedding gowns.


                                           






  
When you go shopping for the most important dress in your life, you have to go to Chamonix, in Rhinebeck.
It is very important to find the right dress, because it will be the first day of your new life and you want everything to be just perfect. This store will help you achieve your goals. Remember, looking elegant is never overstated, but rather creating a simple beautiful image.
Here they can help you with the appropriate style and at the right price at the same time! They carry one of a kind pieces, designer samples, and will special order as well..
This dress I worked on last week is a wonderful show piece. The clean, long lines gives additional  height, and the open neckline draws the eye to the brides face . The back of the dress is laced and is finished off by a beaded lacy train..


www.chamonixbride.com



Menyasszonyi ruhak.

Mikor vasarolni indulsz a legfontosabb ruhaert eletedben, el kell latogatnod Camonix uzletbe, ami Rhinebeck varosaban van.
Nagyon fontos hogy megtalaljuk a megfelelo ruhat, mert az egy kis betekintest ad abba, hogy milyen eletet szeretnenk elni a jovoben.
Ebben az uzletben segitsegedre lesznek  hogy ki tudd valasztani a megfelelo ruhat... Csak arra emlekezz, hogy ne legy tuloltozott, mert annal semmi sem rosszabb.Itt majd segitenek neked megtalalni a megfelelo ruhat, es egyben a megfelo arakat is. Vannak naluk egyedi barabok, mintadarabok, uj es specialis rendeleseket is felvesznek.     
Ez a ruha amin a mult heten dolgoztam, betekintest ad a vilagukba. A tiszta hosszu vonalak kiemelik a magassagot, es a nyitott nyak felhivja a figyelmet az arcra. Hatul  a fuzo erdekesseget ad a ruhanak, amit a hosszu gyongyozott csipkezett uszaly kovet.

7 comments:

Limara said...

Csak ismételni tudom magamat, egyszerűen meseszép! :))

Kathy said...

Koszi szepen Limara! :))

Atkáriné Terike said...

Te átalakítod ezeket a ruhákat, vagy kész ruhákat is csinálsz? Csoda szép ez is!!

Kathy said...
This comment has been removed by the author.
Kathy said...

Terikem! Ennek az uzletnek csak alakitasokat csinalok, de termeszetesen keszitek ujakat is neha-neha. :))

Lily said...

DiKey!
Csodásak a ruháid! Egyszerűen csodásak!:))
Ezen a néven is változtatok, mert látni sem birom! Nem vagyok sem strapa sem biro, sem strapabiro! hahahahahaha....

Kathy said...

Lily! :)))))))))