Wednesday, February 17, 2010

Old designs , regi tervek
Old designs.

I found these sketches up in the attic, when I was cleaning out and looking for something else. If my memory serves me right I drew these in the late 1980's. Unbelievably right on target, even today. Never had a chance to make them into a reality, but what we say in my home town is, just because its late, does not mean it will pass. :)) So now, I am looking for a suitable fabric for one of the designs, and would like to have some vintage textile to make them from. I will see what I can come up with!


Regi tervek!

Fennt talaltam a padlason ezeket a regi terveket, mikor selejteztem ott, es valami mast kerestem. Ha jol emlekszem ezeket meg az 1980-s evek vege fele rajzoltam. Hihetetlen, hogy meg a mai nap is mennyire divatban vannak. Soha nem volt ra alkalmam, hogy el is keszitsem ezeket, de mint ahogy otthon mondjuk, ami kesik nem mulik! Igy most keresek valami alkalmas regi stilusu anyagot, hogy elkeszitsem az egyik ruhat ezek kozul. Majd meglatjuk mire fogok jutni!

6 comments:

Limara said...

A rajzok is gyönyörűek, izgatottan várom a megvalósult terveket :))

DiKey said...

Kedves Limara!
Meg nem tudom mikor lesz belole valami, de igyekezni fogok igerem! Koszi!

Anonymous said...

Hey Kathy what dresses i love them special the blue one and i like the white,what you shorten,,
i love your sketches too,,,you very good

DiKey said...

Dear Anonymous!
Thank you for your compliment!

Raindrop said...

Mindig is elámultam ezektől a ruhatervektől.
Pár vonal, és kész is papíron a csoda.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mutatnak majd élesben! :)

Kathy said...

Kedves Raindrop!
Ugy tervezem hogy a kis rovid ruhat csinalom meg a nagy fodorral a vallan. Van egy lany aki szeretne viselni az iskola bálra.En is kivancsi vagyok hogy fog sikerulni.:)) De be fogom mutatni majus vege, junius elejen .