Friday, February 19, 2010

Changing styles, Stilus valtoztatasChanging styles.

I been working with a store called CHAMONIX in Rhinebeck, New York. It is a cute little boutique , which specializes in bridal gowns but also offers, Communion, prom, mother of the bride, and bridesmaid dresses. It's a fairly new store, but is gaining popularity very quickly in this quaint little town. You are met with a warm welcome and will be given long forgotten personalized customer service.

Prom season is drawing near. Many mothers are facing the dilemma of spending money on a new dress or just letting their daughters wear a dress they already have. Most often the dress in their closet has only been worn once, but the style is not the most flattering. You don't believe me? Just ask any girl, they'll tell you!! :)))        
So ............let's go shopping.
This is what happened the first time I saw this dress. A mother and daughter were looking for something special to wear, for her upcoming winter ball at her college. The dance was on ice, and they found a little number in the perfect color. She loved the dress, it fit her perfectly, but the floor length wasn't to her liking. I got the scissor out, shortened it, played around with it, and created a little bubble on the hemline, which made it flirty and very fresh looking.


If you want to browse the inventory at Chamonix, you can visit their website at:  wwwchamonixbride.com


Stilus valtoztatas.

Az utobbi idoben dolgozok egy uzlettel egyetemben, a nevuk CHAMONIX, ami New York , Rhinebeck negyeben van. Aranyos kis uzlet, nagyreszeben menyasszonyi ruhakat arulnak, de megtalalhatsz keresztelo, balozo, anyaknak, es koszoruslanyoknak valo ruhakat is. Elegge uj uzlet, de az ismeretsege novekszik naprol napra, ebben a eldugott kis varoskaban. Itt megtalalhatod a kellemes fogadtatast, es a regen elfelejtett szemelyes kuncsaft szolgalatot.
Bali szezon kozeledik most. Sok anyanak az a dilemmaja, hogy koltsenek uj ruhara, vagy a lanyok csak azt a ruhat hasznaljak ami mar eddig is meg volt. Ezeknek a ruhaknak legtobbje csak egyszer volt hasznalva, de a stilusuk nem tul elonyos. Nem hisztek nekem? Csak kerdezzetek meg akarmelyik lanyt, Ok megmondjak! :))
                       Na hat ...........akkor menjunk vasarolni.
Ez tortent amikot legeloszor lattam ezt a ruhat. Az anya es lanya nezelodtek, kerestek valami kulonleges ruhat a lanynak a foiskolai teli balra. A tancot jegen rendeztek meg, es ahhoz kellett egy szinben hozza illo darab, amit meg is talaltak. Nagyon tetszett nekik a ruha, de a hossza nem eppen az izlesnek megfelelo volt. Igy elovettem  az ollot, megroviditettem, es krealtam egy buborekot a szknya aljara ami pajkossa es frisse alakitotta azt.


Ha szet szeretnel nezni a Chamonix uzletben latogass el webcimukre:
www.chamonixbride.com

1 comment:

Terike said...

Nagyon jó lett igazán fiatalos! Köszi a meghívást az üzletbe! Szétnéztem és csodálatos dolgokat láttam.