Monday, January 17, 2011

Fresh . Frissito.




Undeniable the spring is coming very soon. You can see it on the dresses as they are getting lighter and lighter as we getting closer to the month of April. Right now the colors are still silver and gray , but as the sun will gets brighter, so as the colors . This year at spring and summer, the bold colors will be dominant.











Frissito!



Tagadhatatlan, hogy a tavasz hamarosan megerkezik. Mar latni lehet a ruhakon, ahogy Aprilis kozeleg azok egyre konnyebbek, egyszerubbek es rovidebbek lesznek . Most meg mindig az ezust es a szurke szinek a divatosak, de ahogyan a nap fog viritani, a szinek vele egyutt elenkulnek majd. Ez ev tavaszan es nyaran az elenkszinek lesznek divatban.




4 comments:

Bea said...

Hűha, ez nem semmi! Nagyon tetszik a nyak és ujjmegoldás! Szuperügyes vagy!:))

Hegemony77 said...

Egyetértek az előttem szólóval! Nekem is tetszik a "habos" rész! Csinos!

Kathy said...

Bea!
Ennel annyi az egesz, hogy egy hengert kell kesziti, azt berancolva bevarrni a nyakkivagasba, egy par oltessel feloltogetni itt ott. Az ujja meg be van rakva, hosszabbra hagyva, es azt itt is feloltogetni, es ez a hossz lesz belole a vegen.

Hegemony77!
Bujok be egy sarokba es hizok egy kicsit a dicsretektol! Koszi! :)))

Erika said...

Kezdem én is megszeretni a szürke színt. Sok mindennel párosítható.
De ennél a ruhánál nem a ruha színe jelent meg először, hanem az sok-sok-sok türelem ami miatt ilyen gyönyörű lett ez a "frissítő". Az ujja tetszik a legjobban!:))