Sunday, January 16, 2011

Flowers again. Ismet viragok.


It does not show, but this one is the most complicated dress I ever worked on. The twists and turns of the fabric was not easy to put it to the right places, especially because it is made of a little bit stiff , Thai silk. Little and big flowers alternating one after the other, with a little pearl in the middle.Ismet viragok!Igaz nem ugy nez ki, de ez a ruha a leges-leg-bonyolultabb amin valaha is dolgoztam. A csavarodasa es tekeredese az anyagnak a test korul, nem volt egyszeru oda tenni ahova szerettem volna, plane azert is mert egy kisse sprod hernyoselyembol keszult. Kisebb es nagyobb viragok valtogatjak egymast az oldalan, egy egy kis gyongyszemmel a kozepen diszitve.12 comments:

Linda Dale said...

Oh, LA, La Very beautiful. Love the way it wraps at the bottom.

Erika said...

Gyönyörűek azok a virágok az oldalán. És szép állása van a ruhának. Hát nekem ennyi türelmem biztos nem lett volna. Fantasztikus csaj vagy!!!!

Unknown said...

Imádom!!!

Ledorka said...

Aztamindenit! Ehhez aztán kellett türelem4 :) Csodás. :)

Bea said...

El tudom képzelni mennyit dolgozhattál ezen a meseszép ruhán! Azok a virágok...nem is tudom mit mondjak. Duplán szabtad a szirmokat és stircelted, vagy csak szimplán és esetleg valami más módon "tisztáztad" el a szélét?
A ruha meseszép, gondolom a tulajdonos repdesett az örömtől!?

martimez said...

Annyira klassz, nagyon ügyes vagy !

Nóra said...

Atyaég, lenyűgöző, gyönyörű!

Kathy said...

Irto kedvesek vagytok Mindannyian!
Koszonom szepen!

Mar olyan regota igergetem de mostmar tenyleg csinalok egy bejegyzest, amin megmutatom hogyan keszitem a kulonbozo viragokat! Csak meg egy par napot adjatok, es mutatom!:)))

Monaline said...

Egyszerűen mesés!Kíváncsian várom a virág tutorialt:)

ancsapancsa said...

FANTASZTIKUS!!!
Nagyon várom a virág leírásodat!!!

Kathy said...

Monaline!
Igyekszem meg a heten elkeszulni!:))

Ancsapancsa!
Koszontelek, es maradj sokaig!:)))

Anonymous said...

Atya, Ég! Isteni tálentum...