Sunday, January 30, 2011

Grand evening. Nagyestelyi.
Ideal for a grand celebration Beautifully prepared beads and sequences all trough the bustier of the dress for sparkle and shine. Impeccable modern style, with simplicity for those unforgettable moments what life offers . Sophistication tailored to your taste. The bolero is made for cool evenings, and for your grand entrances.Nagyestelyi!Idealis ruha nagy unneplesekre. Egy kis csillogast ad a gyonyoruen kitervezett minta a ruha teljes felso reszere , flitterekbol es gyongyokbol kivarrva. Kifogastalanul modern stilus, egyben az egyszerusege nyujt felejthetetlen emlekeket. Igenyesen keszitett, egyeni izlesnek megfeleloen. Bolero a huvosebb estekre es a megjelenes fontos kelleke.

Dijat kaptam!Ismet dijat kaptam, de ezuttal Ivantol ! Koszonom szepen!
Ez azert is nagy elismeresnek tunik szamomra, mivel egy ferfitol kaptam. Mar biztosan jart ugy mindenki, mikor keszulodtetek egy szinhazba, eskuvore, vagy vacsorara ferjetekkel, es keszulodes kozben egy ido utan ezt mondjak: " Nagyon jol nezel ki, csak menjunk mar! "
Ebbol is latszik, hogy igen is a ferfiak is figyelemmel kiserik az oltozkedesunket, es nem mindig mindegy mit veszunk fel! :))

Ezt a dijat en mar megkaptam egyszer ezen a heten, es most elnezest kerek szepen Ivantol, ha nem adom tovabb, csak megtartom magamnak! Majd egyszer kesobb eloveszem es elkuldom, mikor senki nem is gondol ra! Koszonom szepen megegyszer!3 comments:

Tiffanylda said...

Gratulálok a dupla díjért és a ruháért is, csodás!!!

Erika said...

Az a felsőrész nagyon tetszik!!!

Gratulálok a díjhoz is!!

Bea said...

Igazán csinos! Egyszerű fazon, mutatós anyag, örök darab lehet.