Monday, April 19, 2010

Prom dress. Bali ruha

                                     

                                              Prom dress!

 


When you see this color you can't help your self it just makes you smile! If you are in a bad mood it lifts your spirit and lights up your day! The deep neckline and the open back calls for a slow dance, and a romantic walk in the garden while the moonlight is high up in the sky.

                                     www.Chamonixbride.com














                                             Bali ruha!

Mikor meglatod ezt a szint, egyszeruen csak  mosolyognod kell. Ha rossz  kedvedben vagy, felviditja a napodat a mely nyakkivagassal, es a nyitott hatuljaval. Egybol egy lassu tancra es egy romantikus kerti setara tudsz gondolni amint a hold fenyesen vilagit fennt az egen

                                     www.Chamonixbride.com


5 comments:

Cila Zzy said...

Ezeknek a ruháknak a szabásmintáit te készíted? Egyszerűen fantörpikusak... a színe pedig... még a végén bánni fogom, hogy duci vagyok?!
Na neeem... :-)

Atkáriné Terike said...

Nagyon szépek ezek is! Bárcsak fiatalok lennénk!

Kathy said...

Ducika!
Igen, amelyik ruhat en keszitem azoknak en csinalom a szabasmintajat!
Mikor viszont latsz egy linket a kepek alatt, azokat csak alakitom. De tudod itt annyit jelent egy alakitas, hogy ujra szabom azokat majdnem teljessegeben. Megveszik a ruhat, mert tetszik nekik, de van olyan hogy 5-6 szammal is nagyobb mint ami kellene.
Nemsokara teszek fel egy kek ruhat, ami viszont 10 szammal volt kisebb mint ami kellett volna.
Ducikasagrol viszont annyit, hogy az csak idoleges, es a legszebb dolog ami valaha is tortenhet Veled! Gratulalok, es sok szerencset kivanok! :)))

Terike!
En szeretem ezt az idoszakomat is, csak a derekam lenne egy kicsit kisebb! :)))

Cila Zzy said...
This comment has been removed by the author.
Kathy said...

Ducika!

Jaj borzasztoan sajnalom! Most valahogy olyan gagyinak erzem magam, es elnezest kerek a figyelmetlensegemert! Nagyon rememlem hogy nem sertettelek meg vele, es megegyszer elnezest!