Friday, April 30, 2010

Tricks. Trukkok.

                                                  Tricks!











Love this dress because it's simple and fun. Countless different ways to wear it. The little beading adds dept and interest . The ties in the back seems like cool accessories that enhance the look . This style will flatter so many different imperfections on the body. Elegant and stylish and just plain gorgeous.
Here  are a few pictures of different ways to wear it. There are so many possibilities I can not decide which one I like the best.

                                       www.Chamonixbride.com


















    Trukkok!

Nagyon tetszik ez a ruha, mert egyszeru es megis jatekos. Hihetetlenul sok fele keppen lehet hasznalni. A gyongyozes szep es erdekesse teszi az egeszet. Hatuljan a megkotok egy nagyon jo tartozeka a ruhanak, mivel sok mindent el tud takarni a testen. Elegans es stilusos, egyben nagyon szep.        Itt van egy par kep amiket probalkozasok kozben fenykepeztem. Nem tudom eldonteni melyik is tetszik a legjobban a sok megoldas kozul.
 




































                                www.Chamonixbride.com






4 comments:

Anonymous said...

Húúú! Ennyi variációt egy ruhára? Nagyon ötletes. Én sem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a legjobb. Lágy vonalak, nőies megjelenés. Mindegyiknek van egy kisugárzása. Bármilyen alkalomra és helyre. És a sok megoldások közül alkalomszerűen tudjuk viselni.
Osztályon felüli megjelenés.

A legnagyobb hangsúly a gyöngyvarrás.Vagy gyöngyhímzés?
Kinagyítva néztem meg, mert úgy jobban látom.:)

Maimoni said...

Gyönyörű... Bizony, időnként szívesen felvennék valami ilyesmit...:)

Kathy said...

Era!
Kepzeld en most a napokban vettem eszre, ha egyszer kattintok a kepre akkor igen szepen kinagyitja azt, de ha megegyszer rakattintok utana akkor az apro reszleteket is lehet latni. Te tudtad ezt? Teljesen felviditott a dolog. :)))

Maimoni!
Jo szorakozast a ruhakhoz, koszontelek es visszavarunk! :))

Anonymous said...

A kis + és - "nagyítók". Jó ötlet. Így olyan mintha még közelebb kerülnék a ruháidhoz.:)