Friday, April 9, 2010

Update for Lisa! Hirek Lisanak!

               

                                           Update for Lisa!

I had worked a little bit on Lisa's dress today. The skirt and the top is still not together yet, but that will be the last thing that gets done. I am getting so exited  and thinking about different  ideas to make this dress look better. Originally I wanted to put a braided belt under the bust, but then I tried a few things, and tell you the through I like these better. Here are the pictures, which idea do you girls like the best?  Anyone has other ideas? Lisa!!!! Let's hear from you to! After all, you the one, who will have to wear the dress. :))


                                           Hirek Lisanak!

Ma dolgoztam egy kicsit Lisa ruhajan. A felso es also resz meg mindig ket darabban van, de az lesz a legutolso muvelet. Izgatott vagyok nagyon, mert eredetileg egy fonott ovet akartam a mell ala tenni . De utana probalkoztam tobb lehetoseggel is, es igazsag szerint ezek jobban tetszenek. Itt egy par kep azokrol es mondjatok meg melyik tetszik jobban nektek? Vagy valami mas otlet? Lisa!!! Jelentkezz Te is, halljuk melyiket szeretned, hiszen neked kell majd a ruhat hasznalnod! :))8 comments:

Anonymous said...

Nekem elég volna csak a mell alatt a díszítés. Az utolsó képen ahogy a nyakkivásáson van a fonott öv, azon még hmm elgondolkoznék.
A második képen nekem már túl sok lenne a kék szín. De lehet, hogy élőben mást mutat, és másképp néz ki ha a tulajdonosa hordja?
Majd Lisa biztosan elmondja hogyan szeretné.

Én még mindig a meglepetés hatása alatt vagyok. Nagyon szépen köszönöm!:)))

Lisa said...

I like the braided belt, but I also like the edging with sort of a flower thing happening in the third picture as well...."Oh, I can't choose" :-)

Kathy said...

Era! Lisa is pont ugy van vele mint Te! Nem tudja melyiket is szeretne! :))) Nagyon szivesen!:)))

Lisa! Ok, you have a couple of days. Just thing about it!:))) I like your pictures!!!

Lisa said...

Thank you Kathy :-) I will have Kiki look at the pictures you have here as well, he has a great eye for what looks good on people, he picks my things when we shop and always finds me outfits that look great!

Lisa

Anonymous said...

Szia Kathy!
Igazából nekem a sima öves megoldás is bejönne, de a nyakkivágásnál végigfutó díszítés méginkább. Talán úgy még jobban tetszene, persze ez az én ízlésem, ha nem csak a kivágásig futna a fekete rész,hanem le az övrészre középen. De ez a zöld szín valami csoda..:)
Üdv
Gabi

Lisa said...

Kathy,

I would have to say the third one...or the last one you posted. Maybe it is the higher up waist and edging? I am not sure, but it is very nice...

Lisa

Kathy said...

Teljesen ossze vagyok keveredve, nem tudtam eldonteni hogy melyik legyen. Mindenkivel egyetertek. Gabi, kiprobaltam a Te otletedet, ugy is jol nez ki. Gondoltam megmutatom Lisanak, de addigra eldontotte, hogy az utolso kepen ami van, azt szeretne. Koszi mindenkinek!

Lisa! I will make the third one, with the black twisted cording on the edge. Do you want the flower on the front? I also can make that, so you can take it of if you want to!

Lisa said...

That would be great! Thank you :-)

Lisa