Monday, April 12, 2010

Green and brown. Zold es barna.

                                       Green and brown.





This is really funny! I worked on this two dresses years a part. As you can see, one was green, and the other was brown.  For some reason I took pictures only of the front of the green dress, and only the back of the brown dress. Don't ask me why, I have no clue. :)) Both dresses where exactly the same , but different colors.  Now I can show you the two of them as one, and you'll see both  sides of the dress.The green was worn by a mother of the groom, and the brown by an opera singer for a concert.  There is roushing, beading, and lace on all the same dress, but everything is going well with each other. The underskirt have multiple tulle to give the look of an exclusive  ballgown


.


                                           Zold es barna!


Ez nagyon erdekes. Evek teltek el a barna ruha utan mikor a zold is hozzam kerult alakitasra.Hogy miert , nem tudom de az egyikrol csak az elejerol vettem fenykepet, a masikrol meg csak a hatuljarol. Ne kerdezzetek miert. Fogalmam nincs. De legalabb igy be tudom Nektek mutatni mind a kettot, mintha valojaban egy ruha volna. A zoldet egy lakodalmas anyuka viselte a fia eskuvojen, a barnat meg egy opera enekesno az egyik eloadasan. Van rajtuk rusing, gyongyozes, es csipke is, de minden tokeletesen megy egymashoz. Az alsoszoknyan tobb retegu tull van, es igy igazi elokelo bali ruhat is formalhatunk  belole.



3 comments:

Anonymous said...

Én már nem is tudok mit írni. Csak ismételni tudom magam. A gyönyörű szó már nem is elég ehhez a ruhához. De azért eleje felsőrészéről elmondok annyit, hogy az valami különleges. Azt hiszem, hogy a kezedet aranyba kellene foglalni.))

Na én azért nem varrok ilyeneket, mert egyszerűen nem állna rá a kezem, vagy egyszerűen nem lenne hozzá türelmem? Ehhez azért mindkettőre szükség van!

Raindrop said...

Soha nem gondoltam volna, hogy a barna (amit egyébként nagyon szeretek) ennyire jól mutathat egy ilyen szabású ruhán.
Persze ez valami különlegesen szép szín és anyag.
Mindenképpen beszereznék egy ilyet a ruhatáramba ha lenne rá lehetőségem, nagyon különleges! :)

Kathy said...

Era es Rainy!

Koszonom szepen a dicsreteket, kimondottan jolesik neha neha.
Egyebkent mar gondoltam arra, ha nem letezne a varras, nem is tudom hogy tudnek megelni, mert en ezen kivul mast nem is tudok.:)))