Tuesday, February 8, 2011

Mother of the groom. Volegenyes anyuka.






Story telling is the inspiration , passing on tales of the past, through vintage detailing. Captures the whimsy, happy, romantic moods for the celebration. Perfect for the mother of thew groom!





















Volegenyes anyukanak ajanlom!



Tortenet mondas az inspiracio, a mult elmeselesehez , vintage kivitelezes altal. Egy kisse szeszelyes, megis boldog es romantikus tokeletes a nagy unneplesre.Egy druszamnak, Katanak ajanlom aki a volegenyes anyuka lesz ebben az evben! :))








I LOVE YOUR BLOG dijat kaptam !



Nagyon megleptetek vele lanyok! Csipkerozsika es Bea koszonom szepen hogy gondoltatok ram! Meg nem is lattam ezt a dijat sehol. Nagyon aranyos kis logo , igy meginkabb tudjuk egymast inspiralni es olelgetni! :)) Huuuu de melyik is legyen az az ot blog akiknek tovabb tudom adni, mikor meindenki a kedvencem! Ez uton IS kuldom minden blogosnak nagy nagy oleleseimet!!

TiffanyIda amiert annyi megprobaltatas mellett es egeszsegugyek kozepette is a legszebbeket alkotja, es mindig mas embereket vesz eloterbe maga elott. Raadasul egy aranyszivu Nagymama!

Delka alkotasai, a szebbnel szebb kendok, salak, taskak, gyuruk kesziteseert, meg kedves egyenisegeert!

Liderckenek, a szamtalan klassz otletekert, szep kivitelezesekert, es a csodalat, hogy 3 gyermek mellett is onzetlenul elmaradasok nelkul orvendeztet bennonket a termekeivel!
Na jo.................. es Micivel!:)))))))))))

Erika Style, az uj blogjahoz kivanok szerencset, sok sok olvasoval! Hihetetlen, most tanul varrni de a taskak mar is profi modon vannak elkeszitve! Gratulalok Erika!
Latogassatok el hozza es jelentkezzetek be rendszeres olvasasra! Nem fogjatok megbanni!

Moonsafari beads, a friss fiatalos alkotasokert, az ujabbnal ujabb stilusokert, ami teljesen uj utat nyit meg elottunk!!



A szabályok:

Linkelj be öt embert akiknek továbbadod a díjat és indokold meg pár szóban, hogy miért is gondolod úgy, hogy odaadod nekik ezt a nem is díjat, hanem inkább ölelést, vagyis talán a legjobb szó erre, hogy egy "igazi dicséret és egy virtuális ölelés" -t.


Megegyszer fogadja tolem mindenki a sok sok kissie-missie-huggie muggie! :))

11 comments:

erikastyle said...

Nagyon Drága vagy! Köszönöm! Ennyi kedvességet! Nem is tudom elhinni, hogy vannak még ilyen Drága és Kedves emberek a földön, mint TE! :)
Köszönöm az ölelést is! Puszi! Erika

moonsafari said...

Köszönöm szépen! Nagyon jólesett ezt olvasni, nem is tudtam igazából hogy olvasol :)) Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen és fogadd virtuális viszont-ölelésem! :)

Monaline said...

Tetszik a ruha,és az új blogdesign is!:)

Tiffanylda said...

Drága Katám, köszönöm, hogy gondoltál rám, hogy mindig látogatod a blogomat, ami ezek szerint tetszik!:) Igazán megtisztelsz ezzel a szép, virágos díjjal, újabb inspirácó, türelemvesztés esetére!:)))Pussz!

Azért a vőlegény anyukájának a ruhája se maradjon szó nélkül!:D Nagyon szép!!! Elképzeltem magamon - elvégre van még egy eladó fiam -, hogy milyen csini lennék benne! Estemben viszont, a dekoltázst majd vedd szűkebbre, légy szíves!:DDD Csodaszép!!!

Ledorka said...

Annyira aranyos vagy! Köszönöm szépen. :))) Mivel olyan szerencsés vagyok, hogy személyesen is ismerhetlek, tudom, hogy nagyon megérdemelted ezt a díjat. :)
Ildi esetében meg csak nyugodtan varrj kivágott cuccot! :D Biztosan jól fog neki állni. :)

Ledorka said...

Nem pipáltam, pedig akartam.... Majd most. :)

Bea said...

Drága Kata,
fogadd szeretettel tőlem is ezt a díjat!

Délka said...

Köszönöm Kathy a díjat, nagyon kedves vagy:)

sesame said...

Gyönyörű a ruha, nagyon tetszik ez a kék szín! :)

Unknown said...

Kathy! Nagyon aranyos vagy, hogy gondoltál rám és "nekem" is küldtél egy ruhát. A fazon kifejezetten tetszik, mert olyan "ápol-eltakar" megoldású. A szín is rendben van teljesen, mert bár nem zöld, de ezen lehet segíteni, egyébként meg ez az az árnyalat, ami még "belefér" nálam is.
Más: az ősz folyamán tettél föl egy bűűűbűjos, bolerós zöld ruhát, ami nagyon megcsípte a szívem közepét! Akkor azon sajnálkoztam, hogy néhány évvel ezelőtt kellett volna erre a ruhára rátalálnom, mert a kilóim.... Na! Az a helyzet, hogy talán haladok afelé a "Kis Zöldecske" felé: a disznóvágások kora és a karácsony környéki anagy eszem-iszim óta eltelt másfél hónap alatt leadtam 3(HÁROM) kg-t!!!! Ha tartom ezt a szolíd tempót, akkor szépen elpárologhat még 5-6kg, és akkor teljesen rendben leszek szeptember 17-re! Szurkolj nekem! Na jó, csak egy kicsit, van Neked ennél jobb dolgod is!!! Üdv Békés megyéből: Kata

Kathy said...

Three!
Ez egy tokeletes fazon a volegenyes anyukanak!:)) Nagyon kellemes szep szine van, inkabb zoldes mint kek. Tenyleg apol es eltakar, megis gyonyoruen megvekonyitja a derekat.
Emlekszem a zold rovid ruhara amit emlitessz, sot mi tobb meg arra is amit irtal> :)))
Gratulalok a kilok leadasahoz, es szoritok tovabbiakhoz is, lesz ra idom igerem! :)))))))