Saturday, February 5, 2011

Mother of the bride. Menyasszonyos anyuka.


The beading and the texture of the fabric combines strength and softness. Very feminine appearance, tailored just for the mother of the brides taste.There are moments in life when looking and feeling your best is top priority. Walking down the aisle in this dress , behind your daughter would rank number one!Menyasszonyos anyuka ruhaja!A gyongyok es az anyag egyesit egy komoly es megis lagy megjelenest. Nagyon noies a menyasszonyos anyukanak az elkepzeleset jeleniti meg. Vannak olyan pillanatok az eletben amikor fontos hogy jol nezzunk ki es ugyanakkor kellemesen erezzuk magunkat. Setalni a sorok kozott ebben a ruhaban amikor a lanyunk elindul a boldogito igen utjara, elso helyen all!
7 comments:

Bea said...

Ez csodás! Az a rengeteg apró gyöngy....nem semmi munka lehetett elkészíteni.

Tímel said...

Hűűű meg haaa.
Nagyon tetszik! Egyszerű és elegáns. Semmi fodor-bodor,masni kütyümütyü.
Lenyűgöz a tisztasága.

Tiffanylda said...

Csatlakozom az előttem szólóhoz! Az egyszerűségétől gyönyörű!

Kathy said...

Bea!
Igen ez az egesz kezzsel van gyongyozve. De tudod hogy van! Grrrrrrrrr turelem kerdese az egesz!:))

Timel!
Tenyleg nagyon ritkan dolgozom ennyire egyszeru stilusu ruhan, pedig a keves neha sokkal tobbet mutat! Na de probaljam en ezt bemagyarazni valakinek is, ha nem ilyet akar! :))

TiffanyIda!
Egyetertunk most is! :))

Tímel said...

Nekem a barátnőm fordult most ki magából. Az egyszerű ruhákat kedveli. Menyasszonyi ruhának valami elképesztő fodor és feltűzés mennyiségű ruhát választott:)
160 cm-s vékony lány. Elveszik abban a ruhában:) Tetszik neki és jól érzi magát benne:) Ez a lényeg:)

Erika said...

Ezt akartam megkérdezni én is, hogy hogyan kerültek fel a gyöngyök a ruhára.:))) Gyönyörű lett!

Anonymous said...

Kathy! Már írtam néhányszor, amelyekből tudni lehet: mi a nyerő nálam. Egyszerű=Nagyszerű!!! Mint ez a kis darab is! De mi van, ha vőlegény-anya akarja ezt a ruhát? Vagy számukra is van modelled? (Netán zöld:):)?!) Kíváncsian várom! Üdvözöl: Kata (a vőlegényes anyuka)