Wednesday, June 29, 2011

Kalyhak.


                          
                            http://alomcserepkalyhak.com/

Anyukamnal osszedulo felben van a berakott cserepkalyha. Semmi baj! Rakassunk egy ujat. Gondoltam,  olyat mint a regi volt, egyszeru de nagyszeru a futesre tokeletesen megfelel, mert hat mi mast lehetne tenni egy cserepkalyhaval?
Igen am, de amikor megkaptam a webcimet ehhez a vallalkozashoz, leesett az allam. Gyonyorueket keszitenek!  Mindent megadnek azert, hogy nekem is lehessen egy ilyen a nappaliban, vagy az ebedloben, vagy valahol a lakasban!  Beszeltem is veluk, es azt mondtak, vallaljak a beepitest-rakast az orszag akar melyik reszen. :)) Persze Anyukam otthon el Magyarorszagon, de nekem itt kellene New Yorkban.  Mondanom sem kell,  egybol beleegyeztek, mar csak a megvalositas van hatra! :))))))))) Kerdes, hogy mikor? :)))



                         http://alomcserepkalyhak.com/

Nezzetek meg, van nekik kulonbozo stilusu,  (hordozhato is ha eppen az kellene) az aruk teljesen elfogadhato minden viszonylatban! Elerhetoek a weblapon keresztul, a kapcsolat cimszo alatt megtalalhato a cimuk es a telefonszamuk is . Melegen ajanlom Oket mindenkinek! Becsuletes, nagyszeru emberek amit raadasban gyors munkaval egyenlitenek ki!!
                        

2 comments:

kovtama said...

Szia, olvasgatlak, nézem a gyönyörű ruhákat, amiket készítesz. Most a cserépkályhás bejegyzésedhez írnék és az fogott meg, hogy olyan lelkes vagy.:)
Férjem kályhacsempéket gyárt, cserépkályhákat építenek,kandallókat egy társával. Ha van kedved nézd meg az oldalt, sok csempét, cserépkályhát láthatsz, referencia munkákat. Nem akarlak rábeszélni, csak gondoltam hátha érdekel.:)
www.kandallopecs.hu

Kathy said...

Kedves Kovtama!
Koszi szepen az ajanlatot!
Nagyon tetszenek a cserepkalyhak, sajnos nalunk nincsenek, csak a fatuzelesu vaskalyhak es a rendes falba epitett kandallok.De talan sikerul majd egyet beszerezni otthonrol ha minden igaz! :)))
Koszi a latogatasert, es udvozollek nalam!!