Wednesday, June 8, 2011

Kerdes!

Nemtudom  valaki masnak is vannak e ilyen problemai, mint most nekem!
Vannak olyan blogok amikre nem tudok bejegyzest irni. Egyszeruen eltunik valahol hiaba ismetlem meg az irast tobbszor is. Sot mi tobb a sajatomra sem  mindig tudok valaszolni. Eleg szomoru hiszen mindannyian varjuk es orulunk egy egy epito vagy pozitiv visszajelzesnek.

Veletek is elorfordul ez? Mit tudok tenni?  Gondoljatok hogy a rendszerrel van valami?

Elnezest kerek mindenkitol, hogy nem tudok mindenutt jelentkezni, de szeretnem ha tudnatok azert  itt vagyok es olvaslak Benneteket!!!! Koszonom  a sok szep bejegyzest a kedves szavakat, a biztatasokat! Tovabbi sok sikert es alkotast kivanok Mindannyiotoknak!

7 comments:

Csipkerózsika said...

Nálam nincs ilyen probléma, nem tudom mi okozhatja..remélem egy okosabb is bejön hozzád, és tud segíteni, addig is kitartás:*)

bemka said...

Segíteni én sem tudok. Nálam sem működött jópár napig, aztán most úgy tűnik rendbe jött.
Megoldódik remélhetőleg :)

Otthon Művek said...

Nekem is voltak ilyen problémáim, valamire rájöttem, írtam is róla itt: http://adelhandmade.blogspot.com/2011/06/rajottem-valamire.html
A lényeg az, hogy az ún. beágyazott megjegyzésűrlapba nem lehet időnként beírni. Itt nálad viszont a felugró ablak van, ebbe tapasztalataim szerint nincs gond.

erikastyle said...

Szia Kata!
Nouli a görög lány is ezt írta nekem. Ezért csak emailt tudott küldeni. Magyarországon belül most nem találkoztam ilyen problémával. Remélem hamar helyre áll a rend! Lehet, hogy ezért nem kapok tőled üzenetet! :)))
Puszi! Erika

Erika said...

Nálam még a frissítés sem működik. Legalábbis ezt a blogbejegyzést nem mutatja a blogomon. :((

Kathy said...

jaj, nagyon aranyosak vagytok a sok valasszal!

Csipkerozsika! Koszi, lassan majd minden helyre all, de addig se veszits el! :))

Bemka!ratulalok a sok szep jelmezhez, es sok szerencset az eloadason!

Adel! Tenyleg igazadvan, mert en is ugy vettem eszre, hogy neha tudok irni a felugroba, de tobbnyire a beagyazottal vagyok bajban! :)) Koszike!

Igen Erikak!!!! Mar sokszor szerettem volna mind a kettotoknek irni, de nem er oda sajnos!

Nóra said...

Nálam néhány blog van így. Erikának pl. én sem tudok sosem kommentelni, de azt vettem észre, hogy ha belépek a mozzila firefox keresőbe, akkor sima ügy.