Saturday, March 5, 2011

Two piece. Ketreszes.








This dress is just like a beautiful cake! Look closely, and think about it! Like a custom cake with two filling, such as raspberry and chocolate mousse .
            Hmm......yammmm........ Raspberry - summer, chocolate mousse - winter. You can  wear it anytime, and everywhere, collect beautiful memories and relive them for years to come.









                                              Ketreszes!




Ez a ruha mint egy gyonyoru torta! Csak nezd meg kozelebbrol es gondolj bele! Olyan  mint egy rendelesre keszult, ket kulonbozo toltelekkel,  malna csokolade habbal. 
       hmm.... nyammmm......... Malna - nyar, csokolade hab - tel. Mindenhova es mindenkor fel lehet venni, szep emlekeket gyujteni benne, es eveken keresztul ujra atelni azokat.







3 comments:

erikastyle said...

Drága Kathy! Te olyan csodákra vagy képes, hogy nincs szó sokszor, hogy mit írjak, mert sokkal de sokkal többet érdemelnek az elkészített ruháid. Nagyon tetszik ez (is)!!!
Ma egész nap sütött a nap és kezdem jól érezni magam, nem csak a napocska miatt! Majd megírom!
Puszi! Erika

Erika said...

Hát kérem ez már nem ér. Nem elég, hogy itt csodáljuk a munkáidat, de még a mézesmadzagot is elhúzod előttünk.
Ezért a hétvégén aranygaluskát készítettem. Nem csokoládéhabos igaz, de vaníliás öntetes!! :))

A ruha gyönyörű a gyöngyökkel!!

Kathy said...

Banasz Erika!
Nem hiszed el, de nekem errol a zakorol a pilotak zakoja jut eszembe a zsinorokkal az ujjukon. :))

Erika!
Meg hogy ez nem er! Te mit huzogatsz az orrom ele? Aranygaluskas zsinort? :))) jaj mit nem adnek most egy nagy tal aranygaluskaert!!! Csak a szivemet fajditod!! Most is erzem az izet annak amit keszitettel nekem mikor otthon voltam!:)))