Wednesday, March 2, 2011

2 pieces. 2 darabos.
The newest 2 piece blouse! A little tank top for underneath, because the fabric is show trough  a little bit, but you dont have to wear it! The fabric is very fresh,  colorful just like summer and spring! The front and back has a little pleating,  black  ribbon gives interest to the neck, and to the sleeves.
Ketreszes bluzocska!A legujabb ketreszes bluzocska! Egy top is van hozza, mert az anyag kisse atlatszo, de nem feltetlen kell alaja. Az anyag  szep szinei a tavaszt es a nyarat idezgetik! Elol es hatul kozepen be van rakva,  fekete rip szallag disziti a nyakreszt, es az ujja aljat. Kivancsi vagyok kinek tetszik ez a bluz????????????


11 comments:

erikastyle said...

A fazonja nagyon jó!!! Egy egyszínű anyaggal nagyon tudnám hordani! De én még túl fiatal vagyok ehhez a színhez! És Te is! :DDDDDDD
Bocsi! Puszi! Erika

Kathy said...

Banasz Erika!
Pedig en azt hittem hogy olyan szep fiatalos, es elenk a viragokkal! Rosszul latom? :)) Vagy csak egyszeruen be vagyok tokosodva?:))))

Bea said...

Nekem tetszik! A színei is, a fazon is, el tudnám képzelni magamon....:))))

Tiffanylda said...

Érdekes, nekem meg nagyon is fiatalos a tarkaságával, amit szépen lezár a fekete, de ezzel együtt inkább fiatalokon tudom elképzelni! Tetszik!!!:)

erikastyle said...

Hála az égnek nem vagyunk egyformák! :))))))))
Azt hiszem én egy kicsit konzervatívabb vagyok. Kinyitottam a szekrényemet és megállapítottam, hogy igen! Drága Kathy! Nem a te készülékedben van a hiba! :))))

Erika said...

Nekem is tetszik!!! Kééék.
Egyébként nem jöttem volna rá,ha nem írod, hogy rip szallaggal díszítetted!

Csipkerózsika said...

Nekem nagyon tetszik színe , fazonja, is , több ilyen tunika szerű felsőm van..:)

Mosolyrend Évi :) said...

Húúúúúúúúú de jó!
Szex an New York!
Amindenit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ili said...

Ebben az évben 60 éves leszek. Nagy előszeretettel hordok ilyen színes felsőket.Persze nem állandóan Nekem nagyon tetszik. Szinte minden színhez felvehető. Imádom a kétrészeseket!

dióhéj said...

a fazonja nekem is nagyon tetszik, de mintásban az apró mintásért vagyok oda, habár azt már megtanultam, hogy mindent fel kell próbálni és meglepő dolgok tudnak kiderülni :)

a kis fekete az önmagában nem jó?
(najó csak vicceltem)

Kathy said...

Bea!
En szeretek ilyesmiben szaladgalni, mert oltoztet is a szine miatt, nem kell agyonra gondolkodni, hogy mit is tegyek fel hozza. Egyszeru!

TiffanyIda!
Tudod mi orok fiatalok, mindenhova fel tudjuk ezt venni! :))

Banasz Erika!
Gyorsan csukjad be a szekrenyajtot! :))))))))

Erika!
Mindjart rad gondoltam a szinevel!!!!!Olyan Erikas :)))

Csipkerozsika!
Akkor mi ikreknek is oltozhetnenk! :))

Mosolyrend Evi!
Nem kell felvenni ala a toppot, es rogton Sex es New York! :)))

Ili!
Teljesen egyetertek veled!:)) El tudom kepzelni magamon, nyaron a cukraszda elott ulve amint fagyit kanalazgatok egy poharkabol! :)) Mondjuk a szulinapodon?

Diohej!
Igen sokszor az apromintas egy kicsit csaloka!
Na jo!!!!! Most az egyszer!!!!! Hasznald csak a kis feketet magaban!:))))