Wednesday, December 8, 2010

Blue dress. Kek ruha.




This little touch of elegance can be the real deal maker or breaker. You want to make sure, that everything comes together when you add the pleats and the buttons to the side. The rest of the dress is very simple, but that's what makes it to be very special.







Kek ruha!




Ez a kis elegans ruha vagy tetszik vagy nem. Neha amikor osszeallitunk egy ruhat, talan soknak tunik amikor rakasokrol es gombokrol is beszelunk egy es ugyan azon a ruhan, de a vegen minden osszeillik. A ruha tobbi resze nagyon egyszeru, de talan attol lesz olyan bajos az egesz kinezet.




5 comments:

Marianna said...

Egyszerűen elegáns, mást nem is lehet hozzáfűzni.Ja, de igen tetszik!:)

Monaline said...

Ráadásul a (ruha)ráncok vékonyítanak is.Nagyon egyben van így ez a ruha!

Csipkerózsika said...

Szerintem teljesen jó így,kell ráncok,gombok,hogy egyedivé,különlegessé váljon ruha:)

Tiffanylda said...

Ez nagyon hasonlít életem legkedvesebb ruhájához - mikor még alakom volt.. -, ami ilyesmi, csak V kivágású, pontosabban jobbról balra, mint egy kabátka egymásra volt hajtva és az adta a "V"-t nyaknál,elég mélyen, majd a bal oldal derék részére futott le a ráhajtás és ott volt az első gomb, aztán a többi 3-4? Nem volt ennyi, az biztos és a mellrész szinte sima volt! Derékból jött felfelé a húzás elveszejtve...Isteni finom, puha anyagból, fényes paszpóllal a nyaka, ill. a lefutó része...Na, ha ezt megérted, okos vagy!:DDDD

Kathy said...

Lanyok!
Koszi szepen, szerintem sincs agyonra dekoralva,igy jo ahogy van! :))

Ildikem!
Nincs mit nem erteni rajta, szinte lerajzoltad es tokeletesen elethu!
Mikor lefogyunk, megcsinalom mindkettonknek jo? :))