Saturday, August 21, 2010

Little different. Kis erdekesseg.


                                 


                                            Little different!




This jacket is just a little bit different . The piping all around the collar and the lapel , and the back   absolutely beautiful. The sleeves brings you the funnel shaped hem line plus the color and the print is very unusual. Add   a skirt , pants or a little dress under it, and you set for any occasion.





                                          Kis erdekesseg!


Ez a kabatka egy kicsit  feltuno. Paszpolozassal diszitve a galleron es a fazonon vegig, a hatulja meg valojaban csak csodas megoldasu, amit szinten kovet a paszpol. Az ujjan  a tolcser  szabas, raadasul a szin es a minta is eleg eltero a megszokottol. Lehet hasznalni szoknyaval, nadraggal, de egy kis ujjatlan ruhaval is viselheto akar milyen alkalomra!





                                           Jatek eredmenye! 


Emlekeztek a jatekra amit  Szegusz megnyert?  Kuldott nekem kepet amint felprobalta a ruhat!  Szerintem nagyon is jol all rajta es feltetlenul a szinei koze tartozik ez a kek!! Gratulalunk megegyszer Timi!





7 comments:

Nóra said...

Merész, de nagyon jó. Főleg a háta tetszik!

Csipkerózsika said...

Háta alja díszítés nagyon eredeti..csak nekem úgy tűnik,hogy ,megeszi, anyag..ami magában sem utolsó...)Lehet,hogy egy egyszínű anyag,paszpolozva adná ki igazán ezt a szabás megoldást..? Ne érts félre ,nagyon tetszik,csak tudom micsoda melo megvarrni,azt anyag meg elvonja kicsit figyelmet róla..:)

Szegusz said...

Nagyon érdekes és szép ez a ruha is!

Köszi az enyémet! Igaz, most itt nem látom, melyik képet tetted fel... :(((

Kathy said...

Nora! Koszi!:))

Csipkerozsika!
Paszpolozva van mindenutt, de igazad van hogy a csillogas es a minta elvonja a szabasrol a figyelmet! De tudod azt kell csinalni amit a kuncsaft ohajt! :))

Szegusz!
Nem ertem miert nem latod, mert kozvetlen a bejegyzesek felett van a keped! A zako alatt van a kis irasom es alatta a keped.A masodik kepet valasztottuk a csaladdal, mert ezen egy kicsit mosolyogsz! :)))

Kathy said...

Szegusz! Utana jartam, mas sem latja a kepedet, de az enyemen meg megjelenik! De vajon mi lehet ennek az oka? Bocsi, de majd intezkedek! :)))

Tiffanylda said...

Nekem egy kicsit "sok" ez a kabátka.. Tök jó a szabása a díszítése, de az anyaga valahol máshol állná meg a helyét, úgy magában... Nem tudom, nem értek hozzá, lehet, hogy nem is kellett volna ezt leírnom, bocs!
Szeguszra nagyon kíváncsi lennék!:)))

Kathy said...

Ildi!

Igen, igazad van neked is! Szerintem is sok az egesz, de hat tudod itt az izles neha hadilabon all a divattal! :)))
Koszi hogy oszinten megirtad a velemenyed! Maskor se tartson vissza semmi! Lattad Szegusz kepet? Ujra feltettem!