Friday, May 7, 2010

Indian wedding. Indiai eskuvo.

                                      

                                           Indian wedding!




One of my costumer going to an Indian wedding ceremony. The bride ask everyone, if  possible,   wear something that would go with her traditional colors, and clothing . I had  an opportunity to work on this  really pretty dress. The dress design is basic, but made of silk. The black outer dress has cut out circles to give a little peek to the underneath fabric. This gives a very different interest to the whole outfit.  I think she will make the bride smile when she discover her in the crowd, because this is exactly what she wanted.















                                           Indiai eskuvo!


Az egyik kuncsaftom megy egy indiai eskuvore. A menyasszony kerte a vendegeket, hogy aki teheti, viseljen az O szokasainak megfelelo ruhat a hozza illo szinekkel. Szerencsem volt ezen a uhan dolgozni, mert tenyleg kedves, aranyos. Teljesen egyszeru  alap kis ruha, selyembol, es a felso fekete reszen kis karikak vannak kivagva, hogy az also ruhat lathassuk, igy meg erdekesebbe teszi azt. Ugy gondolom,  mikor a menyasszony meglatja Ot a tomegben, mosolyogni fog, mert pont ilyet kert a vendegeitol!.



7 comments:

Cila Zzy said...

Hmmm... érdekes, de... tudom, nem illik az ellenkezőjét írni. Szóval jó ötletnek tartom, hogy az alsó ruha átlátszik és nem kis munka lehetett azokat a lukakat szépen eldolgozni, de nekem olyan fura ez a mai divat, h amint megveszem, máris lyukas, vagy szakadt... a múltkor a diákom megkért, h a baromi drága szakadtan vett nagyon drága nadrágját csináljam már meg, hogy ne fázzon benne télen.
Szóval gyönyörű anyag, klassz ötlet, szép kivitelezés. Csak lyukas.

Kathy said...

Cila!
Ez aranyos es jot nevettem, de igazad van mert tenyleg lyukas! :)))

Anonymous said...

Annyira ötletes, és nagyon fiatalos. Nagyon jó párosítás. Hogy mennyire igaza volt a menyasszonynak! Biztosan tetszeni fog neki. Ezt a ruhát most eltudnám fogadni.:)

Cila Zzy said...

:-) Hála az égnek van humorod:-) Mondjuk, látszik az arcodon, hogy nálad is a pohár ha félig van, akkor te is azt mondod: félig tele. Nálunk süt a Nap:-)

Atkáriné Terike said...

Én is jót nevettem! Aranyosak vagytok! Nekem a lyukakkal eggyütt tetszik! Nagyon fiatalos aranyos! Szia

Kathy said...

Cila!
Mosoly az egyik elteto elem-em! :))))

Terike!
Ezt a fenykepet feltetlen tartsd meg, nagyon jo! :)

Atkáriné Terike said...

Renben köszönöm!