Friday, February 17, 2012

Pink and black. Pink es fekete.



This spring will bring us a lot's of bright and vibrant shades, the pink will be one of them. The added colors is an other new trend for the coming season.



Ezen a tavaszon sok sok elenk, vilagos szint fogunk latni, ezek kozul is az egyik a pink. A szinparositas szinten masik nagy divat lesz az uj szezonban.



4 comments:

Tiffanylda said...

Jó kis színpárosítás! Vidám, csinos!
Kathy, öreglányoknak is tegyél már fel valamit, mert így állandóan csak irigykedem!:D

kolozsgabi said...

Hirtelen eszembe juttadtad azt, hogy régen volt a lányomnak egy korszaka, a pink, amikor úgy jártam be a gyerekruha boltba, hogy bármit megveszek, aminek pink színe van, tehát nem blúzt, vagy szoknyát kerestem, hanem csak a színt, mert a kisasszony nem volt hajlandó mást felvenni. Nagyon szép ez a ruha, egyszerű, de elegáns, valamiért a 60-as évek vonalaira emlékeztet, bár én nem vagyok divat ismerő, tudó ember. Ez lesz most idén a divat, ez a forma?

Csipkeherceg said...

Pár éve a pasiknál is divatszín volt a pink és társai, Vajon visszatér még? A Ruha nagyon szép szokás szerint megint kiváló darab:-))

Kathy said...

Tiffanyilda!
Az a helyzet, hogy nem ismerek egyetlen oreglanyt sem,igy minek tegyek fel azoknak??? :)))))))

Kolozsgabi!
Az en unokam is olyan, mar masfel eves koraban tudta melyik a rozsaszin.
Ebben az evben tavaszra mutatnak nagyon sok elenk szineket, plane a narancssarga lesz a divat. Vonalakban is az egyszeru sima fazonok jonnek most.:))

Csipkeherceg!
En nagyon szeretem a rozsaszint ferfiakon is, mint pl, az inget zako alatt, vagy pulcsi alatt. Meg a halvany lilat. :))