Friday, September 17, 2010

Navy blue. Sotetkek.

                                        


                                          Navy blue!





Give a gown with a basic a-line silhouette a makeover with intricately embroidered beading all over. Shimmer lives on the beads, and  the colors are bringing you the evening sky.





                                            Sotetkek!


Egy altalanos a-vonalu ruhat teljesen ujja tudunk varazsolni ha igenyesen feldiszitjuk az egeszet. Fenyek elevenitik meg a ravarrott gyongyoket, es a szinek emlekeztetnek egy ejszakai egboltra.



9 comments:

Csipkerózsika said...

Hűha,ez aztán gyönyörű lehet az esti fényekbe:)olyan vagyok mint szarka,ugrok a fényes csillogó dolgokért..:)))

Kathy said...

Csipkerozsika!
Megnezted kozelebbrol is a mintat? Ketszer is ki lehet nagyitani, en imadom ezt a gyongyozest! :))

Unknown said...

Ez aztán odavonzza a tekinteteket!!
Tökjó! :D

Cila Zzy said...

Hú, ez aztán a nem kis munka! Ez nem egysoros flittter szalag, ez egyesével van odavarrva, ha jól látom. Jól látom???? Hányan díszítettétek, hány napig?
És hogy van ez nálad? Beviszi a kliens a ruhát, hogy kérem, van egy ezer éves darabom, szűk is, csúnya is, de csináljon vele valamit?! Leginkább egy estélyit? Jó pofák ezek az amerikai emberek, viccesek.

Csipkerózsika said...

Igen,megnéztem,a téglalap alakú tetszik a legjobban,fiatalos,maivá teszi ruhát..:)

Erika said...

Micsoda körvonalak! Gyönyörű lett így felgyöngyözve. De milyen súlya lehet ennek a ruhának? Vagy azért nincs vállpántja mert nincs rá szükség ?

Kathy said...

Kiskalacs!
De legalabb nem rossziranyban feltuno, nagyon elegans! :))

Cecilia!
Geppel van himezve. De igen, valahogy ugy! Még szeretne a ruhat hordani, mert alapjaba veve tetszik neki, de azert ujitani szeretne rajta egy kicsit!:)) Egyetertek veled, neha igen viccesek. :))))

Csipkerozsika!
A teglalap alakuak csak az egyik vegenel vannak felvarrva, es igy olyan hatasa van, mintha le akarna esni. :))

Erikam!
Nem nehez egyebkent, mert nagyon keves rajta az uveg gyongy. Inkabb flitter anyagbol van rajta a legtobb. A derekaba szoktam az ilyen ruhaknak belol egy ovet kesziteni, ami allithato es hozzavarrom az oldalvarrasokhoz, Igy biztos megtartja a ruhat, hogy ne csusszon le.:)) Majd legkozelebb mutatom.

Csipkerózsika said...

Mi is övvel szoktuk megoldani,de széles gumit szoktunk hozzá használni 4-5cmt kb,így még jobban alakra lehet igazítani,vacsora is belefér..:)))

Cila Zzy said...

Szeretnélek arra megkérnmi, hogy írj itt, a blogodba erről a flitter és hímzés géppel való felhímzéséről. Nagyon érdekel!!! Légyszi, légyszi, légyszi. Sok fázis fotót is kérek szépen.
És előrte tiszteletteljes és szeretetteljes köszönetem!