Tuesday, May 4, 2010

Ruching.


                               
                                                Ruching!



There are lots of options to pick and choose from with this new trend. This look  seems so effortless and in the same time is very cheek. It covers up a lots of imperfections of the body, and hides multiple sins also.:)) We are looking for elegance, romance, perfection and of course fit . This jacket  is very different, almost doesn't   look like one. Both the dress and the jacket is all about great construction.

                                   www.Chamonixbride.com

 














                                                 Ruching!


Ebben az uj divatban rengeteg lehetoseg ahhoz hogy stilust valasszunk. Teljesen egyszerunek hat, de nagyon divatos. Eltakar nagyon sok mindent a testen, es foleg a kis bunoket a derek kornyeken. Mindig keressuk a elegans, romantikus, tokeletes es nem utolso sorban a hozzank illo ruhat.. Ez a kis dzseki teljesen mas mint amit eddig megszoktunk, szinte nem is nez ki annak. Viszont mind a ketton, a ruhan is meg a dzsekin is a szerkesztes a fontos.    
                                                       


                                     
        
      

4 comments:

Anonymous said...

Először nem értettem a dzseki jelentését. Majd rájöttem, hogy a 3. és 4. képeken nincs is ott a kis kabátka.
Igen a csinos megjelenés titka a jól megválasztott anyag és az alak vonalát lazán követő szabásvonal.

Kathy said...

Erika!
Megmondom oszinten, mikor eloszor lattam ezt a ruhat, nem is tetszett De minel tobbet volt a kezemben, ugy talaltam meg a szepsegeit. A nagy nyakkivagas es a vallak nelkuli dzseki nem eppen mindennapos megszokott latvany.

Lisa said...

This is a nice one!

Lisa

Kathy said...

Lisa!
:)))))