Monday, October 27, 2014

Green lovers! Zold szerelmeseinek!  Christmas season will be a hit this beautiful grand evening gown. Lace, appliques beading, cutouts changing all over, The color is just extra gorgeous!


 A Karacsonyi szezonban  egyedi megjelenest fog biztositani ez a  nagyestelyi ruha. Csipke, ratetelek, gyongyozes, kulonbozo kivagasok valtogatjak rajta egymast. A szine csak egy raadas mindennek a tetejeben!5 comments:

Ilumilu said...

De jó, hogy újra írtál!!! Nagyon szép ruha ez is!!!

a Matula ikrek said...

Csodás! :)

kolozsgabi said...

SZia, rég találkoztunk! Lehet, hogy én színvak vagyok, ez nem KÉKÉKÉK?? Gyönyörű, egy álom ez a ruha!!

Tiffanylda said...

Na, még valaki rajtam kívül színtévesztő? :D Én is kéknek nézem, de olykor keverem a kéket-zöldet... Fantasztikusan néz ki ez a nagyestélyi!
A fenébe is, ennek e próbababának olyan jó alakja van!:D Van, aki ilyen sovány, tényleg?:D

Kathy said...

Igen, tudom mar eppen ideje volt visszaterni, de mikor olyan sok a munka, az ember orul ha agyba kerul a nap vegen... :)

Ilumilu! Koszi szepen!Majd azert igyekszem neha neha idejutni.:)

Matula ikrek! Halas koszi! :)

Kolozsgabi! Igen mar valojaban regen jartam erre, de vegre itt vagyok! :) Lehet hogy a kep nem tul jo, de ez olyan igazi eros zold szinu eredetileg! Bocsi. :)

Tiffanylda! Igen en is nagyon irigylem a babamat, de "sajnos" vannak ilyen vekony nocik, es olyanok is akiknek a ruhaja kicsi erre a babara! Hat most kepzeld el milyen mergelo sokszor! :) :)