Sunday, November 11, 2012

Quick give away. Gyors jatek.


I been organizing my shelves, and come across this 1996 Vogue craft pattern. The package includes patterns and instructions for nine different nativity dolls. The good part is,  no sewing required! Complete and never been used.
The only thing you have to do for it is, just leave a comment here, and tomorrow night I will pull the lucky winners name. If we are lucky, you can make the sett for Christmas Eve. :))


Pakolasztam a polcaimon, es ezt a regi 1996-os Vogue craft szabasmintara talaltam. A zacsikaban benne vannak a szabasmintak, hasznali utasitas (angol nyelven) 9 karacsonyi baba elkeszitesehez,  A legjobb resze,   meg varrni sem kell hozza. Teljes, sosem hasznalt mintak.
Az egyetlen dolog amit csinalni kell erte, hagyni itt egy megjegyzest, es holnap este ilyankor kisorsolom. Ha ugyesek leszunk,meg keszithettek ilyeneket karacsonyi vasarokra! :))

13 comments:

Erika said...

Ez izgi lesz. :)

DzsiDzsi said...

Ha Szegeden lakom, játszhatok érte?:)

Mert akkor szeretnéék:)

Üdv, Gabi
gabus1217_8@hotmail.com

Kathy said...

gabus1217_8!
Termeszetesen, teljesen mindegy hogy hol laksz! Sok szerencset! :)

BCili said...

Ó de nagyon kerestem ilyet, hogy hogyan készíthetek egyszerűen Betlehemet, de hozzánk nehezen jutna el :( pedig de nagyon ...
Kathy, mintát nem tudnál emailben küldeni?

Huszárkriszta said...

Szívesen játszanék én is :)

Bonnie said...

ohh nagyon örülnék neki:D már teljes karácsonyi hangulatban égek:D

Erzsébet said...

De jó! Tudnám használni Én is :-)

Gerti said...

Ugye, még nem késtem le! Nagyon szeretnék én is játszani!

kolozsgabi said...

Most bezzeg jön mindenki (bocsi, kijött a gonosz hangulatom).Mi az, hogy nem kell varrni, egy minta nem arról szól, hogy rá kell tenni az anyagra, körbeszabni aztán összevarrni??

MrsYarnart said...

remélem, nem késtem el!

Kathy said...

Senki nem kesettle, es koszi a jatekot! Most megyek huzni! Sok szerencset mindenkinek! :)))

BCili!
Milyen mintakra gondoltal?

kolozsgabi!
Ezt csak ragasztani kell, de ha ragaszkodsz hozza, biztos meg is varrhato! :)))

BCili said...

Kathy, anyagom lenne sok is hozzá, de ötletem sokszor kevesebb hogy hogyan kéne tekerni, varrni egy egy ilyen figurát. S arra gondoltam, ha esetleg nyitva van a csomag akkor az abban lévő mintát el tudnád elektronikusan küldeni ... persze ha original zárva akkor az egész más. De nagyon köszönöm így is, a lehetőséget.
:)

Kathy said...

BCili!
Sajnos feladtam a csomagocskat mielott elolvastam volna a kommentedet. Elnezest!
De szerintem ha felmesz a vogue oldalara, ott talalsz egy ket ingyen mintat ilyen babak elkeszitesehez.De azert majd nyitva tartom a szemem, hatha talalok valami hasonlot. :)