Saturday, August 11, 2012

New blog? Uj blog?

I never know, that the pictures have limited storage space on the blogger, and unfortunately mine is full. Did anyone had this experience before?
The only thing I can do right now is, to open a new blog,  or cancel  some of my old posts in order to put a new ones up.
What should I do? Anybody?

   
Sosem tudtam, hogy a kepek feltoltese es tarolasa korlatozva van a bloggeren, de most az enyem betelt. Masnak is volt mar ilyen elottem?
Az egyetlen dolog amit csinalni tudok, nyitni egy uj blogot, vagy a regi bejegyzesekbol torolni,  hogy ujjakat tudjak feltolteni. Teljesen ketsegbe vagyok esve.
Szerintetek mit tegyek? 

4 comments:

dióhéj said...

Szia Kathy!

A képek a gmail regisztrációddal vannak összekötve, a google (mivel a gmail és a blogspot is google termék) megosztja a tárhelyedet a blog és a postafiókod között. Én 5 dollárért vásároltam még valahány giga tárhelyet, már nem is emlékszem mennyit, így kibővült a tárhelyem. A gmailen keresztül tudod ezt megtenni. Azt is megteheted, hogy nyitsz egy ingyenes fotóalbumot és onnan linkeled be a fotókat, hiszen nem csak saját gépről tölthetsz fel fotókat, hanem url címet is beírhatsz, ez egy kicsit macerásabb, mert mindig előbb fel kell töltened a tárhelyre és onnan belinkelni. Ne nyiss új blogot, én ezt szeretem :)

Borga said...

Hú,én olvastam valakinél,hogy ezt elég egyszerűen megoldotta,de már nem emlékszem pontosan,hogyan.Talán csinált egy új postafiókot,és bejelentkezett róla társszerzőnek a blogba,mintha többen írnák a blogot...így kibővült a tárhelye...vagy valami ilyesmi...
De hátha lesz valaki,aki ezt pontosan tudja!

Erika said...

Nem is tudtam, hogy korlátozva vannak a bejegyzések.:((( Azt látom, hogy mások évek óta üzemeltetik, szinte napi rendszerességgel írnak a blogjukra,de ők ezt hogy oldották meg nem tudom.
bízom benne, hogy sikerül megoldanod ezt a problémát.

MrsYarnart said...

nem a bejegyzések, a képek száma korlátozott.a megoldást dióhéj és borga leírták. szerintem is maradjon ez a blog!