Friday, February 24, 2012

Interesting. Erdekes.This dress is very different with it's decoration and definitely making the heads turn in the room.


Ez a ruha nagyon kulonleges a hatalmas diszitessel az elejen, es biztosan megfordul utana mindenki a helyisegben.9 comments:

Hegemony77 said...

Tényleg érdekes! Nekem tetszik!
(Most megyek aludni, csak előtte még benéztem a bloglistámra... :))

Kathy said...

Jo ejszakat, almodj szepeket! :)

Csipkeherceg said...

Tényleg nagyon attraktív, Nekem tetszik:-) Az a dísz miből készült?

Kathy said...

A disz dupla grow-grain szalagbol keszult, de van benne merevito is. Erre biztos felfigyelnek, es ez a holgyike szereti a feltunoskodest. :))

Csipkerózsika said...

Nekem a kimonó övhajtásai jutottak eszembe erről a díszítésről, nagyon klassz:))

kolozsgabi said...

Gyönyörű ez a ruha, nekem is a kimonót juttatja eszembe, a lányom révén, aki nagy japán rajongó.Bocsi, hogy eltüntem, és egy ideig még nem leszek, de a férjem infarktust kapott kedd reggel Temesváron, most itt ülök Romániában, egy szállodában és próbálom magam elfoglalni. Szerencsére azonnal bevitették a kollégái az itteni szívcentrumba, ahol azonnal meg is műtötték, hétfőn visz bennünket haza egy felszerelt mentő és otthon folytatódik a műtét. Majd csak túl leszünk rajta. Bocsi, hogy Rád öntöttem, de olyan jól esik kiírnom magamból. itt elég ellenséges a világ. A címem, ha írni akarsz: kolo00@citromail.hu

sesame said...

Nem semmi egy darab! Kezdek vonzódni a színekhez, és erről te tehetsz.. persze még megadardatam a régi kedvenc zöld és kék kombónál (kiegészítésnek az örök feketéhez),de vad vágyaim kezdenek lenni, sőt, már beszereztem egy piros estélyit is.. még a végén vidám színekben fogok járni! :D

Erika said...

Ebben a ruhában nem lehet észrevétlenül megjelenni. Különleges ez a dísz a mellérszéné.

MrsYarnart said...

nekem is rögtön a gésák ruhái jutottak az eszembe :)