Saturday, January 28, 2012

Silver & gold. Ezust es arany.


True beauty comes from within, even if you are a natural goddess, modern and hip or classic and traditional or a gleamed up diva. You can not go wrong when you choose a dress like this.



Igaz szepseg belolrol ered, meg akkor is ha igazi madam  vagy, modern es elokelo vagy klasszikus es tradicionalis, vagy egy csillogo villogo holgyike. Mindenkeppen csak nyero lehet, ha egy ilyen ruhat valasztassz magadnak.





8 comments:

Ili said...

Csodálatos!!! Nagyon ügyes vagy. Kész művészet, amit csinálsz!!!

kolozsgabi said...

HÚÚÚÚÚÚÚ! Örülök, hogy erre tévedtem valamelyik nap, micsoda ruha! Érdekes anyagból készült, csodálatos esése van, még így a képről is átjön. Eladósorban lévő lányomnak is majd megmutatom, ha hazatéved a síelésből, az előző fehér menyasszonyi ruhádtól biztos leesik az álla, de szerintem ettől is! Sajnos csak ilyenkor hétvégén érek rá nézelődni, így most gyönyörködöm ki magam egy hétre!

Tiffanylda said...

Hááát, ezt csak a legkisebb lányomon tudom elképzelni - druszád:) -, mert ő a legmagasabb - 172cm -, rajta nagyon jól mutatna! Gyönyörűséges!

Aledi said...

Húha! Valljuk be őszintén, egyszer mindenki szeretne ilyen ruhában suhanni :) Aki pedig mázlista azon jól is áll. Sóhaj, sóhaj...

MrsSame said...

Egyetértek Aledivel!
Nagyon szépet alkottál ismét!

Erika said...

Folyékony arany. :)) Nagyon szép ruha! És ez a ruha bizony a magas lányoknak -hölgyeknek kedvez!

Johanna said...

Csodaszep. Kar,hogy nalam a szekrenyben kellene lapulnia,ugyanis en sose tudnam felvenni,nem jarok a voros szonyegen :(

Kathy said...

Koszonom szepen Mindenkinek!

Katonasan be kell vallanom, h nem keszitek mar ruhakat, csak alakitasokat vallalok ezutan. Igy ez a ruha is alakitas volt, de volt rajta munka becsuletesen.:))