Tuesday, August 30, 2011

Collection 2 Kollekcio 2


After the big hurricane, and the clean up, finally I got here to show you the  next blue dress. Simple design, the only thing is decorating the dress is, a three leave beaded chiffon  sleeves.



A nagy hurrikan es a takaritas utan, vegre idejutottam, hogy megmutassam a kovetkezo kek  ruhat. Egyszeru szabassal keszult, az egyetlen dolog ami disziti egy haromlevelu gyongyozott siffon ujj.

8 comments:

Mrita said...

A ruha gyönyörű, úgy mint a többi. Remélem nem lett semmi bajotok a hurrikán által.

Kathy said...

Mrita!
Nekunk semmi bajunk szerencsere, de a vadi ujonnan kifestett es berendezett muhelyemnek annyi. Szinte meg be sem fejeztuk. Na de majd kezdjuk ujra, egy kis hurrikan nem fog az utunkba allni! :))))))

Erika said...

Katám, nagyon sajnálom, hogy tönkre tette azt szép műhelyt az IREN. De legalább nektek nem lett semmi bajotok!! Szörnyű lehetett átélni ezt a helyzetet.

sesame said...

Hűha! gyakrabban kéne híradót nézni! sajnálom a hurrikán dolgot :(
A ruha meg szép, de most úgy megrendített ez a hír, hogy nem jut eszembe kék-vicc. Nálunk már egy nagyobb szélvihar is látványosság..

MrsYarnart said...

hála istennek, semmi bajotok. sikeres újrakezdést, hogy ilyen szépségekkel kényeztethess minket.

Tiffanylda said...

Drága Kata, a lényeg, hogy jól vagytok és a rosszban is megtalálod a humort! Szerintem humor nélkül nem lehet élni, mert annak nehéz dolga van!... Mielőbbi, szerencsés újrakezdést! Ja, a ruha is gyönyörű!:)))

Mrita said...

Szerencsé újra kezdést kívánok!

Kathy said...

Koszonjuk szepen a kedves biztatasokat es a sok szep szavakat Mindenkinek!!

Igaz egy kisse hosszura sikeredett a takaritas ideje, de jo munkahoz ido kell ugye. :))