Tuesday, May 17, 2011

Pretty. Csinos.



Something is very unique about this dress. The belt under the waist it makes  the body look a little longer, emphasizes the hip, and moves beautifully when you dance as the train follows you around.


                                         

                                               Csinoska!


Valami egeszen kulonlegesse teszi ezt a ruhat. Az ov a derek alatt meghosszabbitja az alakot, kiemeli a csipot, gyonyoruen mozog tanc kozben amint az uszaly kovet korbe korbe.








8 comments:

Tiffanylda said...

Szerintem, ez több, mint "csinoska"... Gyönyörű!!! Finom a színe, a rátétek, díszítések és az öv - ami nekem szokatlan - mennyire feldobja!:)

Erika said...

Ez valami csodálatos anyag! Gyönyörű ez az anyag a színével a csipkével a gyöngyökkel. Ebből az anyagból csak csodaszép ruha készülhet. Nagyon tetszik!!!

Marianna said...

Már nem tudok mit írni.Minden alkalommal azt hiszem ezt már nem lehet fokozni, te pedig bebizonyítod hogy DE LEHET! Kathy varázsló vagy, anyagvarázsló! :)

Bea said...

Ez tényleg több (sokkal több), mint csinoska:)))
Mesés anyag, gyönyörű munka, csinos fazon (tényleg csak ismételni tudjuk már a dicsérő szavakat!:))))

Tímel said...

Bálba akarok menni :)
Meseszép!!!

MrsYarnart said...

gyönyörű ez a ruha! különleges az anyaga, és tényleg szokatlan rajta az öv. az uszálya miatt is milyen elegáns!

Sylph said...

Irigy-irigy.... hogy ilyen gyönyörűségeseket varrsz!!!! Csodás ez is, meg az előzőek is, a menyasszonyi, az arany, a virágos is és a többi is! Mindig csak ámulok és bámulok!!!!!!!!!!!!!!! :)

Kathy said...

Oszinten szolva nem is gondoltam, hogy mindenkinek ennyire fog tetszeni ez a ruha. Talan azert is, mert a szine egy kisse halvany, (szinte fako nekem) de lehetseges hogy azert gondolom igy, mert nem vagyok valami nagy partfogoja a rozsaszinnek ??:))