Friday, May 20, 2011

Green. Zold.



Can you believe, this girl is so much smaller then my mannequin.  I had to ask her approval to put her picture on the blog.  The dress originally was size 10, and her fram less then a size 2. Altered it for her, and I think  she looks pretty good. :))


                                
                                            Igazi szep zold!

Kepzeljetek el, hogy ez a lanyka sokkal kisebb meretu mint a probababam.Igy engedelyet kertem, hogy feltehessem a fenykepet a blogra. A ruha eredetileg keszen lett veve, es 10-es merete ellenere az O alakjahoz alakitottam ami kisebb mint egy 2-es meret. A nagy alakitas ellenere is ugy gondolom, igazan csinosan all rajta. :))
 Az otletet Diohejtol kaptam,  talan jo lenne egy ket ruhat az illeton bemutatni. A problema csak ott van, hogy ezek a "mai lanyok" olyan szegyenlosek! :))))

8 comments:

dióhéj said...

híííí, ez merénylet kérem, a zöld a kedvencem, gyönyörű ez a ruha, ráadásul modellen...hát ennek a lánynak aztán igazán semmi szégyellnivalója :)

Aledi said...

Pedig fantasztikusan csinos! A ruha meg gyönyörű, nem kis munka lehetett kicsinyíteni :)Én is imádom a zöldet!

Bea said...

Nagyon csinos a hölgyike és a ruha is gyönyörű...azok a gyöngyök az elején....

Erika said...

Bájos a modell, csinos a ruha. A kettő együtt pedig tökéletes. Nagyon szépen áll neki ez a fazon és a szín is. Pedig én a zöld színt magamon nem szeretem, de másokon szívesen nézegetem.:))

Csipkerózsika said...

Azta..hogy valaki ennyire kisebb legyen 1 próbababánál, megesz irigység..:)) A ruha, és modellje különben gyönyörű..:)

MrsSame said...

Fantasztikusan fenomenális ez a zöld ruha és csini a modell. Picit irigykedem a vékonyságára... sebaj én így vagyok szép!

Adriana said...

Nagyon jól áll a lánynak a ruha, jó látni a ruháidat a tulajdonosukon is, így még sokkal szebbek:)

Nóra said...

Nagyon-nagyon szép! Igazi "Scarlett-zöld" az Elfújta a szélből.