Wednesday, November 24, 2010

Little coat. Kis kabatka.








Dress up this basic style with little touches of ruffles, belt and a hood. Instantly you will become very stylish, but not boring or overdone. The front ruffles can be worn different ways for a newer look. Pair it with heels for an on the go look, that's comfy and cool.







Kis kabatka!



Oltoztesd fel ezt az egyszeru szabasu kis kabatkat fodrokkal , ovvel es kapucnival. Azonnal divatossa valik,de nem unalmas vagy tuldiszitett. Az elejen a fodrokat lehet kulonbozo keppen varialni egy-egy ujabb megjelenesert. Paroztasd ossze egy magassarkuval, akkor is latszik hogy csak egy kenyelmes , szaladgalos napod van.







5 comments:

Erika said...

Fáj a szívem, mert nekem nincs ilyenem!!!!

ivan said...

Szia Kathy
Örülök, hogy újra "bedobtad" magad.
Ezzel a kabáttal megint "megfogtál",ugyanis ez a "lezsernek" tűnő stilus az én világom.Nagyon eltaláltad a színt,(nem feltűnő), de dominál a karaktere.Ebben a kabátban minden korosztály (azért az alkatot figyelembe venni)fiatalnak érezheti magát. Nekem férfi szemmel nagyon tetszik.:)

Mosolyrend Évi :) said...

Annyira jó lett!

Tiffanylda said...

Nekem is nagyon tetszik, tényleg finom színe van! Szeretném fiatalnak érezni magam benne, ahogy Ivan írta, de azt hiszem ahhoz egy kabát nem elég!:)))

Kathy said...

Erika!
Ez tenyelg nagyon egyszeru fazon, csak egy kis boxy zakocska kis fodrokkal rajta.:))

Ivan!
Imadom a megjegyzeseidet! Teljesen a fejen talalod a szoget minden alkalommal! Hurra! :))

Mosolyrend Evi!
Koszi szepen!

Ildi!
Szerintem meg arra sincs szukseged ahhoz! Te nagyon is fiatal vagy, igy negyven korul!!! :))