Friday, November 5, 2010

Embroidered. Himzett.









Beautiful 2 pieces, top and skirt. The fabric is Thy silk, and the embroidered design hides a little beading in the flowers as well . Skirt is very strait but it has a long sexy slit in the back.







Gyonyoru ketreszes, szoknya felsovel. Az anyaga Thy silk es a himzett tervezes meg egy kis gyongyot is rejteget a viragok kozott.A szoknya egyenes vonalu, de hatul egy hosszu sexy hasitek lapul meg.




7 comments:

Tímel said...

Hűűhaaa. Ez csodaszép!
Abszolút az én stílusom:)

Anonymous said...

Kathy! Lila ide, lila oda: ez gyönyörűűűűű!
Azért lelki szemeimmel zöldben látom magam...:):) Ezt a kis ruhát mindenképpen talonba teszem, mint lehetőséget jövő szeptemberre.

Ps: A múltkoriban aggódtam, mert nem találtalak sehol, de úgy látom, minden rendben! Nagy örömömre!

Kathy said...

Timel!
A multkor a ketszinu is hasonlo fazon volt ami tetszett Neked! Tehat a sima szoknya az mar biztos! :))))

Katalin!
Na majd holnap teszek fel a kedvedert egy zoldiket! :)))
Koszi az aggodast, csak egy kisse osszegyultek a tennivalok!

Anonymous said...

Tudd Kathy, az egyszerű, tiszta dolgokat szeretem, azt gondolom, ez illik hozzám... Annak idején (27éve...) a menyasszonyi ruhám is nagyon szolid volt. Akkoriban még nem volt magától értetőtő mint manapság,hogy úton-útfélen akárhány kölcsönzőbe bemehettél, ahol kedvedre válogathattál a menyasszonyi ruhák között - legalábbis mifelénk(Békés megye). Fehér shantung anyagot vettem, princessz vonalú szabással készült belőle a ruha, elöl végigfutó fehér hímzéssel, kámzsa nyakkal, hosszú ujjal, széles mandzsettával (október végi esküvő). Azt hiszem, ennyi ... Még ma is hasonló mellett döntenék!
Ez a kis ruha zöldbe átültetve, egy kis bolerónyi felsőrésszel kiegészítve, hátha tréfás lesz a szeptember... igazán kedvemre való lenne!
De nyitott vagyok mindenre!
Üdv az Őshazából: Kata

Csipkerózsika said...

Nekem tetszik a színe is..:))bár én még egy kis gyönygyel rábolondítanék..:))

Anonymous said...

Gyönyörű, úgy ahogy fent is mondtam. "Lila ide, lila oda..."
Csakhogy nekem zöld a színem. Meg még néhány "őszi" árnyalat... Mert hogy magam is ősz vagyok... Sajnos, már nem csak típusban, hanem egyébként is, csak álcázom - vagy legalábbis próbálkozom -hihihi!!!

Tímel said...

Igen, igazad van Kathy :)
Sima szoknya párti vagyok.Legyen hosszú,szeretem a sima egyenes szabásút, de igazándiból a bő, suhogósan körülöttem repkedőt szeretem :)
A felsőkből a fűző jellegűek a kedvenceim :)
Szinte csak szoknyában járok :) Nadrágom talán 2 db ha van :)
Ami nagy bánatom:a télies kord szoknyák/anyagok mind sötétek. Világos, pasztell, vagy erős de vidám színekben érzem jól magam. Pink kord anyagot apró zöld virágokkal pl. még nem találtam itthon, igaz nem is járok be minden boltot. Annyira azért nem szeretek varrni :) Készen venni ősszel-télen vidám szoknyát...nem egyszerű :)