Friday, September 3, 2010

Evening gown. Estelyi ruha.

                                          


                                            Evening gown!




This dream gown is made of organza. Showcases  beautiful layers, flowers  and elegant style. If you play your strengths it accentuates your favorite body parts, shoulder, back, bust or even your small waist!


                                      Helenainson.com




                                           Estelyi ruha!


Ez az alom ruha organzabol keszult. Bemutatja a gyonyoru retegeket , viragokat es az elegans stilust. Ha kihasznalod a ruha altal nyujtott lehetosegeket, ki tudod emelni a kedvenc testreszeidet, vallakat, hatad, mellkasod vagy eppen a kicsi derekadat.
Nem tudom mi tortent, de elfelejtettem lefenykepezni a hatuljat. Minden esetre Csipkerozsikanak figyelmebe ajanlom.



7 comments:

Tiffanylda said...

Fantasztikusan szép! Nem is tudom, hogy jut eszedbe ennyiféle szabásminta, vagy stílus? Magad találod ki, hogy milyen legyen, vagy lapokból válogattok a megrendelővel?

Kathy said...

Ildi!
Ezt sem en csinaltam, igy hoztak keszen, alakitottam. De mikor hoz valaki valamit, az mar tudja elore hogy milyen ruhat szeretne.:))

Aledi said...

Nagyon szép! Ebben aztán nem marad észrevétlen az ember :)

Csipkerózsika said...

Hűbajeg...hűbajeg...dobtam tőle egy hátast mit ne mondjak...,türelmes, egy ruha az már szent..:)))és a színe is gyönyörű..:)Köszönöm az ajánlást..:))

Erika said...

Gyönyörű ruha. És igaza Aledinek, ebben a ruhában nem lehet észrevétlenül megjelenni.De azért a szemem itt is megakadt a virágoknál!:))

Kathy said...

Aledi! Ez neked remekul allna a sotet hajadhoz!:))

Csipkerozsika! Ez volt az a no aki bejott hozzam szakadt edzonadragba, es ebben a ruhaban jott ki a probafulkebol. Azt hittem rosszul latok. Mintha egy mas szemely lett volna.

Erika! Ez nagyon egyszeru modon van elkeszitve! 8 cm-es ferdepant kette hajtva, es a vagott szele osszehuzva. Utana korbe van csavarva es osszevarrva az alja. Ennel sem lehet egyszerubben viragot kesziteni. Persze ezt olyan meretben keszited amilyen neked tetszik.

Csipkerózsika said...

Én is megértem már pár Hamupipőkéből Királylányá változást,és annyira büszke szoktam lenni rájuk mintha talán tőlem függött volna dolog..:))