Monday, June 21, 2010

Wedding season. Eskuvoi szezon.

                                      

                                          Wedding season!



There are a lot's of girls out there who want a sleek, toned-down style . This  kind of silhouettes calls for all types of different  fabrics. A soft  satin back crepe with chiffon, add a little  pleats, and  you have something unique,that you can definitely  wear for yours to come! In the back of the dress something unexpected will come to view when  you turn around!


                                        Helenainson.com




                                         Eskuvoi szezon! 


Nagyon sok lany ma egyszerubb megjelenesu ruhat valaszt.Sokszor a korvonalak kulonbozo anyagokat igenyelnek. Puha , szaten hatulju krep egy kis siffonnal, hozza  pliszirozas, es maris kaptal egy kulonleges egyedi darabot, amit biztos tudsz majd hasznalni a kovetkezo jo par evben. Amikor meg megfordulsz, erdekes vallak fogadjak a vendegeket, biztos hallasz egy ket ohhhhh-t a hatad mogott.


8 comments:

Katuska said...

Ínnye!!!!Ide járok gyönyörködni!
Te modellezed ki a szabásmintákat?
Egy élmény lehet ilyeneket készíteni!!!A hagymaaljú piros masnisba és ebbe a szépségbe teljesen beleszerelmesedtem.Reprodukálhatom-főleg a pirosat és csak a hagymáját a masnival együtt,őt is szívesen elkészíteném a elejét.Szabad?Természetesen megjelölöm a forrást.....

Móni said...

Nagyon visszafogott, elegáns ruha!
Irtó ügyes vagy, és rengeteget varrsz. Tényleg, minden napra egy ruha?

Kathy said...

Hazisarkany!
Ami ruhat en keszitek, ahhoz a szabasmintat is en tervezem meg. Ezeket mind a kettot csak alakitottam. Mikor latsz a postban egy linket, akkor azt nem en csinaltam, hanem abban a boltban aruljak. De nyugodtan lemasolhatod, csak legyci mutasd meg mikor keszen vannak, szeretnem latni azokat! :))))
Elarulnad, hogy mi az a fuzoacel? :)))

Moni!
Tudod ezek a ruhak hosszu evek munkai. Regota fenykepezem oket, es igy jut minden napra egy ruha. Rengeteg alakitast cainalok, viszont ugy tenyleg jut egy ruha minden napra!
Nagyon tetszik az utolso parnad is..... :))

Katuska said...

Jaj köszönöm szépen!!!!!
Mindenképp megmutatom!!!!Az alakítás is nagyon jó munka-mindíg szerettem!!!!Főleg ha valami jó bonyolult darabról van szó!!!!
A fűzőacélt-egy túrórudiban fogadok-Te is ismered.
Az a méterben kapható lapított-spirál-sodrony csík,amit a corsette-ekbe,fűzőkbe tesznek.Van aki a műanag merevítővel dolgozik,én nem szeretem,mert könnyen törik,deformálódik.
Most írok olyat,amitől tuti kinyílik a szabóolló a zsebedben:eleinte acélmagos fűnyíródamillal helyettesítettem,mert még az is rugalmasabb,mint a műanyag merevítő :o)- furcsán néztek rám a mezőgazdasági boltban,mikor betipegtegtem és kértem 20-25 m fűnyíródamilt,aztán mikor elég sűrűn jelentem meg ott-jó áron árulták-már megkérdezték,hogy mekkora földem van.Amikor azt feleltem csak 5000m2 akkor felszaladt a szemöldökük:mit tartok benne?A végén megszántam őket és elmondtam,hogy fűzőkhöz használom.Szerintem jobban csodálkoztak,mintha azt mondom dzsangát tartok a konyhakertben a Mátra alján.....

Katuska said...

http://www.taylorkellek.hu/pictures/big/31591.JPG

Móni said...

Köszönöm, Kathy! Akárhogyis van, rengeteget dolgozhatsz!

Kathy said...

Hazisarkany!
Latom humoroddal sincs baj, irto jot nevettunk a kommenteden!
Jaj hat igy mar ismerem, csak a rendes nevet nem tudtam!!!!! Koszi. Hova kuldjem a turorudit? :))
Majd valamelyik nap teszek fel Neked egy kepet, megmutatom itt milyenek a csontok a ruhakhoz, van tobb fele is.Kivetelesen van egy lapos amivel irto jo dolgozni, nem is torik, es varrhato kb 1 cm szeles es nagyon lapos,osszesen 1 mm az egesz. De lehet hogy otthon is lehet kapni? :))

Moni!
Csak egy kicsit! :)))

Katuska said...

Hát persze,hogy ismered!
A túrórudit majd megesszük egyszer ha véletlenül Ámerikába tévedek-soha nem lehet tudni,most vettem lottót!,ha sikerül,felkészülök a hawaii-i Ironmen-re-vagy ha hazajössz.
:o)
Most találtam a taylorban jó minőségűt,de inkább maradok az acélnál,vagy a damilnál.
A jövő hétvégén osztálytalálkozóm lesz,kéne valami corsettete-et rittyenteni,bár nem akarok nagyon kiöltözni,csak szolidan.