Thursday, June 17, 2010

Wedding dress. Menyasszonyi ruha.

                                           Wedding dress.




  Thanks to the simplicity of this dress, she has nothing to worry about.It is elegant and stylish as anything a bride could wear. Forget about the  ruffled buffled big heavy dresses for a change. She will be very comfortable,but still make a great statement. Choose the style you like, and you will be happy on your big day!




                                         Menyasszonyi ruha.

Koszonheto a ruha egyszerusegenek, semmitol nem kell tartania a menyasszonynak, mert a ruhaja elegans es stilusos  csak ugy, mint akarmilyen menyasszonyi ruha. Felejtsuk el egy kis idore a nagy habos babos nehez ruhakat,  ez is  felhivja magara a figyelmet es tetejebe kenyelmes is. Valaszd azt a stilust ami tetszik, mert az a nagy nap a tied, es senki nem veheti el toled!



9 comments:

Tiffanylda said...

Utoljára a sötétkék ruhádnál kommenteltem és most ez a gyönyörűséges menyasszonyi ruha ismét elvarázsolt! Pont az egyszerűsége miatt! Tökéletes és gyönyörű, igazán mesteri munka! Ha kényelmes, az meg hab a tortán!:) A menyasszonynak nem mindegy!:)Gratulálok!

Kathy said...

Juuuuuj! Tenyleg igazad van! Bocsi! :))
Ennek a "neninek" hatalmas bubijai vannak, es oruljunk, hogy megall rajta a vallnelkuli ruha! Nem tudtam rabeszelni, hogy csinaljunk neki vallakat! De tenyleg kenyelmes. Egy ovet csinaltam bele belulrol, hogy tartson jobban, ami az oldalaihoz van erositve.Az ov allithato, igy olyan szorosra teszi ahogy eppen akarja..

Ledorka said...

Egyszerűen mesés! :)))

Cila Zzy said...

Ha lesz még egy esküvőm a férjemmel, mondjuk valamelyik évfordulón, akkor remélem, hogy valami hasonlóra fogja futni nekem is nálad :-)
Olyan szépeket készítesz, hogy én nem is tudnék dönteni, neked kellene megálmodni:-)

Kathy said...

Lidercke!
Alig varom, hogy a kis Kiralylany felnojon. Lesz neki csecse ruha es porgos is csak igyekezzen nehogy addigra tul reszketos legyen a kezem!:))

Cila!
Ok kezdek almodozni helyetted is.Csak szolj idoben! :))

Lisa said...

Ohhh :-) How pretty!

Lisa

Katuska said...

Aztamindenit!!!Nagyon szép!!!!!
A gyöngyözés is épen elég!!!
Látom Te is inkább hagyományos húzózárat használsz!!!Sokkal tartósabb!!!!
A öv is nagyon jó megoldás az ilyen esetekre fűzőacélt és befűzést használok,de szerintem ez sokkal egyszerűbb....de hát gondolom a kisújjadból kirázod az ilyesmit.....nagyon klassz az egész!!!!

Erika said...

Amennyire egyszerű a szabásvonala annál jobban feltűnő ez a gyönyörűség. A szétszórt gyöngyök és a flitterek nagyon szépen mutatnak rajta!

Kathy said...

Lisa!
It's perfect for a second wedding! :)))

Hazisarkany!
Tudod csak a nagy hosszu uszalyos ruhahoz kell fuzo, mert azok nagyon nehezek! De ennek ugy hiszem az ov is eleg, mivel az egesz csontozva is van raadasul, az megtartja az egesz felsot.
Mostmar csak megkerdezem, lehet hogy kinevetsz! Mi az a fuzoacel? Mikor en eljottem tobb mint 30 evvel ezelott, nem hiszem hogy hallottam volna ezt a kifejezest. Itt meg nincs egyetlen magyar varrono ismerosom sem! :))

Erikam!
Lattad a kis fodrot vegig az elejen?