Monday, June 14, 2010

Wedding dress. Menyasszonyi ruha.

                                     

                                         Wedding dress!




 Girls are getting away from strapless gowns, and they realize there are other ways to be classic and sexy.There are the deep V-necklines the very narrow straps giving the opportunity to be simple but elegant.The sash on the waistline let you decide  where you want your bow to be tide. It looks good either on the front or back.



         
                                      Menyasszonyi ruha!


Lanyok egyre inkabb elhagyjak a vallnelkuli ruhakat, mert uj lehetosegek is jelennek meg a piacon ahhoz hogy klaszikusan es szexien tudjanak megjelenni azon a  nagy napon. Ott van a mely V-kivagas, es a spagetti vekony vall lehetosege, ami alkalmat ad arra hogy egyszeru es megis elegans megjelenest kolcsonozzon. A szeles ov resz  megadja az alkalmat arra, hogy ott legyen megkotve ahol eppen az mindenkinek kulon elkepzelese. Elol  vagy hatul  mind a ket helyen gyonyoruen mutat.



8 comments:

Aledi said...

Nagyon szép. Visszafogott, elegáns, és csinos.

Ledorka said...

De még milyen gyönyörűen mutat! :)

Erika said...

Egyszerű de mégis más. A masni különlegessé és egyedivé teszi. Az alsó rész nagyon szépen áll.

ivan said...

Kedves Kathy.
Nagyon nehezen tudlak elérni,(mobil internetem van,de csak nyáron,"dzsungelben" vagyok)de azért minden alkotásodat látom.A "Sellő" és a "Sreg" anyagból készült ruhák még itt az ősfák között is levett a lábamról.A "Sellő" szépségvel,az utóbbi erotikus kisugárzásával.Nincs mese; ami szép az szép,ami izgató...arra nem mondok semmit,azt érezni kell.Szuper vagy!!!:)))sch

Katuska said...

De szép!!!
na,ehhez való a szép hosszú kibontott haj!!!!
Az óperencás tengeren túl gondolom már nem divat az idétlen konty két huncutkával oldalt.A fodrász barátnőm legendákat tudna mesélni....
Gyönyörű az a szoknya!!!!!
Jól látom hogy selyem shantung?A tartásra milyen tüllt haszálsz?
Gondolom el vagy halmozva jobbnál jobb alapanyaggal.(tavaly óta tudok fűzőacélt itthon venni)

Kathy said...

Aledi!
Koszi, aranyos vagy! :))

Lidercke!
Egyszeru de nagyszeru. :))

Erika!
Nekem is nagyon tetszik az alja.:))

Ivan!
Te egy csodabogar vagy ott a dzsungelben! Koszi! :))

Hazisarkany!
Eskuvore azert itt is altalaban felteszik a hajukat a ket kis kilogo bigyusszal! Habar a fodraszodnak igaza van, mert tenyleg ra lehet mondani, hogy szinte sosem csinalnak semmi kulonleges fizurat. Neha azt hiszem hogy talan nem is tudnak ?:))
Az anyagot valoban jol latod mert dupioni es shangtang. De viszont ebben a ruhaban nincs tull, csak belelve van kemeny szatennal, hogy azert valami tartsa a az egeszet egy kicsit. :))

Raindrop said...

Nagyon örülök, hogy írtad, mert mostanában gondolkodtam, menyasszonyi ruhának mennyire illene egy hasonló pántos megoldás. :)
Gyönyörű szép, nagyon tetszik!

Kathy said...

Rainy!
Talan igazad van hogy a vallnelkuli ruha mar agyonra van csepelve.
Orulok hogy jobban vagy, es kezdessz visszaterni az "elok" soraiba. :))