Friday, June 25, 2010

Black dress. Fekete ruha.

                                        

                                             Black dress!




With their versatility, its no surprise that every woman has one or two black dresses in their closet. Just like this sophisticated beautiful long gown. But she have to have a different look for the wedding she is going to. She had decided on  a garden party short look, with a very high heel pump and a lots of jewelry. Well everyone has a different taste level.


                                Chamonixbride.com















                                         Fekete dress!

Amiert sok helyre lehet hasznalni, nem meglepetes hogy minden nonek a szkrenyeben akad egy vagy ket fekete ruha. Mint ez a fekete klssszikus elegans hosszu estelyi ruha. De a holgy ugy dontott, hogy az eskuvore ahova keszulodik egesz mas megjelenest varnak el tole.Igy egy rovid ruha kerti party kinezetet kepzelt el, maganak, egy nagyon magas sarku papucscipot, es sok sok ekszert. Persze kinek mi tetszik.


5 comments:

Cila Zzy said...

Ha szexi, vékony, hosszú lábaim léennének, akkor én is rövidet vennék, de mivel csak szexi és hosszú lábaim vannak, ezért a hosszúra szavazok:-) No meg az valahogy elegánsabb is szerintem. A férjem itt ül a jobbomon és ő a minire szavaz a magas sarkú papuccsal... jellemző... pasifiúból van...

Katuska said...

A maradékból mit csináltál?
Tuti rittyentenék pár clutch-ot belőle!!!
Egyébként gyönyörű a ruci,bár hosszan jobban tetszik....

Raindrop said...

Gyönyörű!
Nekem is hosszan jobban tetszik. :)

Kathy said...

Koszi nagyon kedvesek vagytok!
Talan azert vagyok ennyire ellene hogy elvagattak velem ezt a ruhat, mert a holgy nalam is idosebbnek nezett ki, es felcombig ert neki a ruha . Valahogy nem tetszett az otlet. :))) nem is tudom miert? :))

Dia said...

nagyon gyönyörű a ruha. Nekem röviden jobban tetszik, de bizonyos kor alatt :-) :-)