Tuesday, April 24, 2012

Changes. Valtozasok.




After a week of silence, I am bringing you this beautiful wedding gown, along with some changes, what I would like to share with you!
I been working with some stores for a while, and trying to change my work pattern, by working only on alterations, and let go of making anything new for a little while...
I will show you  the kind of alterations some of the dresses requires, showing the fitting on them, and if the ladies letting me take some pictures, I will bring that to you to see.





Egy hetes hallgatas utan, hoztan Nektek ezt a szep menyasszonyi ruhat, egy kis valtozassal egyetemben, amit szeretnek veletek  megosztani!
Mar egy jo ideje egyutt dolgozok  par uzlettel, szeretnem a munkamat kisse megvaltoztatni,  csak alakitasokkal foglalkozni. Ami persze azt jelenti, hogy nem fogok semmi uj ruhat kesziteni, de majd mutatom milyen alakitasokat  kovetel meg egy egy ruha, hogyan all mikor kezdjuk a munkat, es milyenne valik, mire befejezem azokat, egy egy fenykep kisereteben, persze ha a holgyike is beleegyezik.








7 comments:

sesame said...

Nagyon szép a ruha! Sajnálom, hogy már csak átalakításokat fogsz vállalni, de biztos azok is csodásak lesznek, mint minden, ami kikerül a kezeid közül! :)

Hegemony77 said...

Nagyon szép!!! Nem gondoltam volna, hogy pont egy csipkés ruha fog tetszeni, de ez nagyon tetszik!

Ili said...

Sokkal nagyobb kihívás lehet számodra, sokkal időigényesebb, mint egy új ruhát varrni.
Gyönyörű ez a ruha, ha újra születek és férjhez megyek, ilyet varratok veled!!!!!!!!!!!!!

Tiffanylda said...

Már aggódtam, hol vagy!!!
Szerintem is sokkal nagyobb dolog átalakítani, mint egy újat varrni! Nehezebb, de nagyobb "szöszmötölést" és kreativitást is kíván, szerintem.
Ez csodáááááás!!!:)Gratulálok!

Hajnalka Nagy said...

gyönyörű lett a változtatás után! :)
én is sajnálom azért, h már Tőled új ruhákat nem látunk majd a jövőben, de ha erre szántad magadat, hát hajrá!drukkolok, h minden úgy legyen, ahogy szeretnéd!
p.s.és miért hagyod abba? túl fárasztó volt már? eleged lett?.. persze csak ha nem nagy titok -kérdem..:)

Erika said...

Óóóóó, azok a virágok. :)))

Kathy said...

Koszi szepen Mindannyiotoknak a kedves szavakat, biztatast es az erdeklodest! Nagyon jo tudni, hogy erdekel benneteket a munkam. Azert igerem, fogok erdekessegeket hozni, es szerintem eszre sem fogjatok venni a valtozast, hiszen eddig is volt nagyok sok alakitas a munkaim kozott. Mar tobbszor irtam, hogy imadok alakitani, de most ezt ujra kihangsulyozom. :) Unokatesom szerint, ha nem toldozhatok es foltozhatok meg valamit, az mar engem nem is erdekel.:))