Wednesday, January 25, 2012

Update. Utolagos.


Can you remember the 7 sisters with all the different brides made dresses? Well, I just got a picture from the wedding. I think they are beautiful, and is the loveliest picture ever!



Emlekeztek meg a 7 testverre a kulonbozo koszoruslanyi ruhakkal? Kaptam egy fenykepet az eskuvo elotti keszuletekrol. Nekem nagyon szepek igy egyutt, es a legkedvesebb kep amit eddig lattam!

10 comments:

Ledorka said...

Nagyon édesek a kislányok, bájosak a csokrok is, cuki a kutya, és az egésznek van egy remek hangulata. Ja, hogy a ruhák is mesések, az alap. :)))

Tiffanylda said...

Tündériek!:))) Mind nagyon csinos - és helyesek is a lányok -, a napraforgó jó ötlet, a kutyusról nem is beszélve!:D Kivételes fotó és helyzet..., ennyi lány!:)))

Nóra said...

De jó! Semmi rózsaszín és lila, fodros-puffos őrület. Először merésznek tűnik a fekete esküvőre, de ezzel a napraforgóval kiegészítve, szuper.

Hajnalka Nagy said...

naná, h emlékszem! szerettem is volna látni egy fotót róla, és íme! kár h nem scanelted a fotót, mert akkor talán jobban látni lehetne, így kicsit a kép minősége vagy a fotózás miatt nem látszik, h azokról a sötét kék ruhákról van szó... imádtam nagyon őket! :)
Külön piros pont a napraforgókért nekik! nagyon passzol!! :)

MrsYarnart said...

de helyesek! emlékezetes ruhák :)he

Bernadett said...

Szepek igy egyutt.:)

Kathy said...

Nagyon orultem mikor kaptam ezeket a kepeket. Ha nagyon megnezitek, akkor a Maria a rovid menyasszonyi ruhas is az egyik koszoruslany a testverek kozott. Bal oldalt all a falnak tamaszkodva.
Kepzeljetek el, hogy a kutyus nem volt benne a tervekben es hiaba akartak elzavarni, megmakacsolta magat, es rault a menyasszony ruhajara a fotozkodas alkalmaval. :))
A napraforgok tenyleg nagyon otlet volt.

Hajnalka Nagy said...

Valójában nem tetszik az a kiskutyus, de egy elragadó bájt ad mégis a képnek...:)
A csaj a falnak támaszkodva csodás és sztem pont abban a kedvenc ruhában volt, amit legkedvencebbnek választottam a kékek közül... a menyasszonyi ruhája neki melyik postodban látható?

Kathy said...

Hajnalka!
A menyasszonyi ruha a kovetkezo postban van ahol Mariat a fiuk emelgetik. :)))

Erika said...

Gyönyörű ruhák!! És a Kishercegnők nagyon bájosak!!