Friday, January 27, 2012

Chrysteen's gown. Chrysteen ruhaja.


This gown creates and captures a look of radiance and timeless beauty.  A unique approach  to  celebration, elegance, and romance. As she's walking down the isle, the layers are freely  moving,  and resembling a swan as it's flowing on the lake.



Ez a ruha magaval ragadja a fenyesseget, ragyogast es a vegtelen szepseget. Egyedi megjelenitese az unneplesnek, elegancianak es a romantikanak. Amint a menyasszony setal a sorok kozott, a kulonallo retegek lagyan szallnak, lebegnek, egy  hattyura emlekeztetnek, amint az kecsesen ringatozik egy to vizen..




After the wedding, Chrysteen decided, that she loves the dress more then, just let it hang in the closet for the years to come. We cut off the length,  took of the buttons from the back, then tapered down the skirt. This way she can still  wear it for any black tie, or cocktail  party.


Az eskuvo utan, Chrysteen ugy dontott, hogy sokkal jobban szereti ezt a ruhat, mint sem hagyja  a szekrenyben logni az eljovendo evek hosszu sorara. Igy elvagtuk a hosszat, leszedtuk a gombokat a hatuljarol, es a szoknya reszt leszukitettuk. Ebben az allapotban meg nagyon sokszor fogja tudni hasznalni akarmilyen  estelyre vagy koktel partyra.




9 comments:

Ili said...

Gyönyörű volt, gyönyörű lett!!!

Hajnalka Nagy said...

Egy csoda! :)
p.s.ami engem személy szerint pl.zavarna/t volna az az, h hátnál fent nem kapcsolódik a cipzár után? amolyan gallérosan elválik a 2 csücsök?... ez egy irányzat, divat? csak kérdezem...

Hegemony77 said...

Nagyon jó lett!
(Szerintem a hátán azért nem kapcsolódik fent, mert a próbababára egy kicsit szűk, de a ruha tulajdonosán végig záródik...)

Erika said...

Teljesen más lett az új ruha! Nagyon jól kitaláltátok!!

Cila Zzy said...

Úgy utállak, hogy te minden napra tartogatsz valami engem besárgítót! :-) (Igaziból meg imádlak téged is és a kezed munkáját is!!!)

Kathy said...

Ili!
Koszi!

Hajnalka!
Igen, igen, ugy ahogy Hegemony irja! Az csak azert all ugy, mert szuk a babara, nem tudom felhuzni a zippzarat. Egyebkent a menyasszonyon pont jo, es fel lehet huzni.

Hegemony77!
Nagyon ugyes vagy, koszi!:))

Erika!
Ugye milyen jo? :)

Ducika!
Koszi szepen. :))))))

Kata said...

Gyönyörű volt, gyönyörű lett!

Kata said...

Gyönyörű volt, gyönyörű lett!

Ledorka said...

Újra és újra elvarázsolsz. :) Álomszép!
Miciét is megvarrod majd? :)