Tuesday, November 1, 2011

Evening. Estelyi.


Well, I was disposed for a little while, because of the snow storm we endured last weekend. Ended up getting about a foot high of the white wonder!  It is my favorite season, so I did not mined it at all and  loved every minute of the snow fall. Only the results was a little bit annoying. Threes where falling down from the heavy snow, and bringing  down electric wires with it. We ended up without power for three days.
After the first storm of the season experience , the first thing I worked on, is this evening gown. The style is very simple, but  the ruffle around the front dresses it up.





Egy kis "kenyszer" pihenore voltam itelve  par napra, hovihar miatt ami a mult het vegen ert el bennonket. Kb 30 cm  esett a feher csodabol. Mivel a kedvenc  evszakom a tel, igy elveztem minden pillanatat a hoesesnek. Csak egy problema volt. A  ho, nehez volt a faknak amikrol a levelek meg nem hullottak le, igy nagyon sok fa kidolt, agak tortek le. Ezzel egyidoben a villany es telefon kabelek szakadtak le, igy harom napig aram  es telefon nelkul voltunk. 
De az elso hovihar utan , frissult erovel alltam ujra munkaba, es ez volt az az estelyi ruha amin dolgoztam eloszor. Nagyon egyszeru stilus, de a fodor az elejen csodalatosan  "feloltozteti" az egeszet.

8 comments:

Ledorka said...

Ó, akkora hó van? Remélem, nem lett nagyobb kár nálatok!
(Peteszke folyton hóembert akar építeni, de itt még nincs miből. :D)
A ruha gyönyörű, mint mindig. :)

Hegemony77 said...

Hóvihar? Remélem már rendben minden! Nekem is a tél a kedvencem már pici gyerekkorom óta :)))
A ruha nagyon szép!

Kathy said...

Lidercke!
Akkor most hogy csinaljuk? Kuldod a kis Peteszt, vagy en kuldjem a havat? :))

Hegemony77!
Na vegre valaki, aki mem gondolja, hogy lokott vagyok.:))

MrsYarnart said...

hóvihar? nem hittem volna, hogy arrafelé olyan az időjárás! én is szeretem a telet. már alig várom, hogy befagyjon a balaton, és egy nagyot sétálhassak rajta. a ruha gyönyörű, nemesen egyszerű, valóban nem kell több rá, csak azok a fodrok.

Nóra said...

Legalább jót pihentél varrás közben! Imádnám, ha itt is esne egy ilyen 30 centis!

Tiffanylda said...

Sajnállak és irigykedem is...:)
Kell néha egy kis kényszer pihenő, azt mondom! Gyönyörű a ruha, hát milyen is lenne?:D

Kathy said...

Mrs Yarnart!
Nagyon szelsoseges az idojaras az utobbi evekben.
Egy jo kis setara en is szivesen csatlakoznek hozzad! :))

Nora!
Amig nem volt aram, addig napkozben mindent szetszedtem es kiszabtam ami itt volt.:)) Most ugy tunik, rip rop kesz van minden. :)))

Tiffanylda!
Gyere hogolyozzunk egyet, mielott elolvadna teljesen! :))

Erika said...

Olyan kár, hogy megint nem lehet nagyítani a képeket. Annyira különleges a vállrésze, hogy szerettem volna "közelebbről" is megnézni.