Monday, September 19, 2011

Update. Utolagos.




I had showed you every dress on this pictures earlier. The bride and her Mom give me the pictures after the wedding, and they let me publish it on the blog. They look beautiful, and you can see, that everyone had a good time! Good luck for the New Couple!


Mar mutattam mindegyik ruhat ezen a kepen. A menyasszony es Anyukaja adtak  kepeket az eskuvo utan, es engedelyeztek  hogy kozze tegyem ezeket a blogon. Mindenki nagyon csinos volt, es lathato a kepeken, hogy mennyire jol ereztek magukat. Sok sok szerencset kivanunk az Uj Parnak!

5 comments:

Anonymous said...

No ezt nevezem én nagy dolognak! Egyesével is megcsodáljuk a modelljeidet, de amikor egyben van a sok csini ruha... régóta mondom, hogy Istentől kapott tálentummal rendelkezel! Gratulálok!

Tiffanylda said...

Nagyon jók így együtt a ruháidban!:)))Boldogság lehet neked ezt látni, ugye? Csinosak és olyan egyformák a csajok, hogy hihetetlen!:)))

Tiffanylda said...

Ó, bocsánat,lemaradt a lényeg..., sok boldogságot és bő gyermekáldást - mint menyasszonyéknál!- az Ifjú Párnak!:)

Kathy said...

Kreaholic!
Koszi szepen, de Te sem panaszkodhatsz a talentum teren! :))

Tiffanylda!
Valojaban igazad van!! Mert a menyasszony es a jobb oldalon allo koszoruslany (felso kepen) kepzeld el hogy ikrek! Annyira egyformak, hogy sosem tudom melyik melyik is aki eppen jott! :))

Erika said...

Gyönyörűek a lányok ezekben a ruhákban.