Friday, September 30, 2011

Ujabb latogato.


Egy ujabb latogatonk erkezett az elmult hetekben. Nyul York alig birt magaval mikor emlitettem neki, hogy egy kedves kis tarsa fog erkezni Magyarorszagrol, amit termeszetesen ismet Ferc Jutka keszitett . Nyul York egyfolytaban csak szamolta, mennyit kell meg aludnia, amig szemelyesen is talalkozhat vele. Utana egyik nap csak kinyitottam a postaladat, es Max Mex Nyul varakozott ott egy hatalmas boritekban. Gyorsan kibontottam, leporoltam a pancsojat meg a szambrerojat, majd vittem is bemutatni oket egymasnak!   Egy par foto a talalkozasrol.


                  Ez az elso pillanat mikor meglattak egymast.


Gyorsan ossze is baratkoztak. Itt mar fogjak  egymas kezet, serkeporkazva  indulnak ki a  kertbe hogy szetnezzenek a kornyeken.



Eloszor felmasztak a cserepes viragok aljahoz, onnan neztek szet.



De az nem volt eleg magasan, igy a fenyo bokrokra is fel kellett kapaszkodni. Persze Nyul York volt a kezdemenyezo, mivel O mar maskor is jart erre ismeri kornyeket..  Max Mex-nek felrecsuszott a szambreroja a sok ag kozott mar utbanvolt.


Na de ugye az sem teritette el oket a kituzott celtol, igy ledobta a fejerol, mert kulonben is kezdett melege lenni, majd masztak tovabb.Persze rajottek a vegen, hogy ez sem volt eleg magasan.



Az egyik fa tetejeben fennt a magasban meglattak a madarhazikot. Termeszetesen, az volt a csodak csodaja, es onnan mar teljesen lehetett mindent latni!

Azt hiszem orok baratsagot kotottek, es most osztoznak a szobakon, de az is lehet, majd egy ideig kozosen fognak aludni egy agyban.

Max Mex= Maximalisan Mexikoi

7 comments:

Fércművek said...

Hát ez nagyon jó!!! :)) Ezért öröm varrni. :) Üdvözlöm a nyuszkókat és úgy, de úgy örülök, hogy ilyen jó barátok lettek! Puszi,
Judit

Tiffanylda said...

Nahát, micsoda öröm!!!:) Remélem, Max gyorsan beilleszkedik és boldogan élnek majd egymás mellett Veletek!:) Gratulálok a meglepetéshez!:)

Hegemony77 said...

Nagyon aranyos történet! És most már nincs egyedül Nyul York!

sesame said...

Nagyon jópofák a nyulaid :)

Kisné Gabi said...

na igen,ezért nem akarsz te kutyát az unokádnak :D a nyuszik mellett már sok lenne :D

Kathy said...

Raadasul, kepzeljetek el, alig lehetett veluk birni az este. Orakig csak kuruttyoltak alvas helyett.:))

Erika said...

Katám, most már Nyul York is megtalálta a párját. Max Mex-el egy remek párost alakítanak.