Monday, August 22, 2011

Blue. Kek.


Probably a lots of people thinks,   we know only one color  in  New York, and that is the blue! Well what can I tell you? Maybe, but we know a lot's of shade of it for sure. :)) This dress is very light and playful. The collar is also serves as a sleeves.


Lehetseges, hogy nagyon sokan azt gondoljatok, hogy mas szint nem is ismerunk New Yorkban mint a keket. Mit is mondhatnek erre? Lehetseges, de annak nagyon sok arnyalatat, az biztos! :)) Ez a ruha kis jatekos es konnyu. A galler folytatodik hosszan es abbol alakul ki az ujja a ruhanak.


10 comments:

Mrita said...

A kének igen sok változata van, ez is igen gyönyörű. Na és a szabása, fantasztikus.

Tiffanylda said...

Ó, milyen légiesnek tűnik! Jó lenne ma estére!:) Ezt a kéket is szeretem!:)Nagyon tetszik!!!

bemka said...

Gyönyörű,nagyon szép. Tetszik a színe, a légiessége....gyönyörű:)

Bea said...

Szép szín, csinos fazon:)) Semmi baj a kékkel!:))

Marianna said...

Nagyon szép a színe is!Már nem tudok mit írni, ismételgetni magam pedig nem akarom.Gyönyörűek a ruhák és minden nap úgy kapcsolom be a gépet, vajon ma mivel kápráztatsz el minket.Köszönöm az élményt!:)

Otthon Művek said...

Rólam is hihetik a hétköznapi életben, hogy csak a kék színt ismerem... Nem baj. A kék jó. Annyi kék dolog van a világon, vegyük csak az eget meg a vizet! És mennyiféle kék!:)
Ja, ez a ruha is teccik!

Tímel said...

Hűű,gyönyörű! Nem vagyok egy kékes típus, de ebben el tudnék billegni egy darabig:)

Kathy said...

Mar elore mondom Mindenkinek, a vegen meg is fogjatok unni a keket, mert szinte csak ez az egy szin van most a muhelyemben. :))

sesame said...

Csodakék! :)Én sosem unom meg, hiszen tudod, hogy a legtöbb ékszerem nekem is kék :)

Raindrop said...

Anyukám szerelme kék. :) Még mindig. Megunhatatlan szerinte, nekem nagyon királyi és komoly, nem illik a lükeségemhez. :D